En Sıcak Konular

OKAY: TÜRKİYE'NİN GERÇEĞİ ÇÖKMEKTE OLAN EKONOMİ

21 Nisan 2008 13:09 tsi
OKAY: TÜRKİYE'NİN GERÇEĞİ ÇÖKMEKTE OLAN EKONOMİ CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay,partisinden bazı milletvekilleri ile birlikte tarım ve hayvancılık politikalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

ANKARA - CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine yönelik 1920, 1940'lardan kalan haklı-haksız, yalan-yanlış eleştirilerle Türkiye'nin gündemini doldurmak istediğini öne sürerek, ''Oysa Türkiye'nin gerçek gündemi yolsuzluk, yoksulluk ve çökmekte olan ekonomidir'' dedi.
     Okay, Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ve Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner ile birlikte tarım ve hayvancılık politikalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
     Yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Okay, ''AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her hafta sonu muhtelif kongreleri bahane ederek, CHP'ye yönelik 1920'lerden, 1940'lardan kalan, haklı-haksız, yalan-yanlış eleştirilerle Türkiye'nin gündemini doldurmak istiyor. Oysa Türkiye'nin gerçek gündemi ekonomi, yolsuzluk, yoksulluk ve çökmekte olan ekonomidir'' dedi.
     Başbakan Erdoğan'ın, kendi derdine düşmüş olmasını ve suçlarının telafisi içerisinde panikle CHP'ye saldırarak gündem yaratma ve tartışma çabası içinde oluşunu olağan karşıladıklarını ifade eden Okay, buna rağmen Türkiye'nin gerçek gündeminin gözardı edilemeyeceğini söyledi.
     CHP'li Okay, ''Hükümet şikayet merci değildir, çözüm, icraat mercidir. Nitekim pirinçte, tarımda, buğdayda yaşanan sıkıntıların yanı sıra, en son çıkan bir kararnameyle hayvancılıktaki desteklemelerin kaldırılma süreci yaşanıyor'' diye konuştu.


Bu haber 432 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,906 µs