En Sıcak Konular

GOL KRALLIĞINDAKİ EZELİ REKABET

21 Nisan 2008 12:01 tsi
GOL KRALLIĞINDAKİ EZELİ REKABET Fenerbahçe, geride kalan 49 yıllık lig tarihinde gol krallığında ezeli rakibi Galatasaray'a üstünlük sağlayabilmek için bir adım önde bulunuyor.

ANKARA - Fenerbahçe, geride kalan 49 yıllık lig tarihinde gol krallığında ezeli rakibi Galatasaray'a üstünlük sağlayabilmek için bir adım önde bulunuyor.
     Turkcell Süper Lig'de takımların şampiyonluk ve ligde kalma mücadeleleri kıyasıya sürerken, futbolcular ise gol krallığı için yarışıyor. Ligde şampiyonluk için bir adım önde bulunan Fenerbahçe, bunu gol krallığında da sürdürüyor. Gol krallığında 16 golle Fenerbahçe'den Semih Şentürk ve 14 golü bulunan Alex, zirvede yer alırken bu ikiliyi 13'er golü bulunan Ankarasporlu De Nigris, Beşiktaş'tan Holosko ve Sivasspor'dan Mehmet Yıldız izliyor. Galatasaray'dan Ümit Karan'ın ise 11 golü bulunuyor.
     Öte yandan, ligde iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gol krallığı mücadelesi de ayrı bir heyecana sahne oluyor. Geride kalan 49 sezonda Galatasaray ve Fenerbahçe 13'er kez ligde gol kralı çıkardı. İki takımın da birer kez başka bir takımdan ortak gol krallıkları bulunuyor.
     Turkcell Süper Lig'de son haftalar yaklaşırken sezon sonunda Fenerbaçeli futbolcuların gol kralı olmaları halinde, iki takım arasındaki eşitlik bozulacak ve sarı-lacivertliler 14. gol krallığı çıkarma unvanına ulaşarak ligde en fazla gol kralı futbolcu çıkarma unvanını eline geçirecek. Öte yandan, Galatasaray son 8 sezondur ligde gol kralı çıkaramıyor.
     Bu sezon gol krallığını sarı-lacivertli futbolcuların göğüslemeleri halinde Fenerbahçe, 13 yıl aradan sonra üst üste gol kralı çıkarabilme unvanına da yeniden sahip olacak. Ligde geçen yıl attığı 19 golle Fenerbahçeli Alex gol kralı olmuştu.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçın biletleri satışa çıktı.
     Karşılaşmanın biletleri Biletix gişelerinde ve internetten satışa sunulurken, taraftarlar biletlere büyük ilgi gösterdi. Kişi başına maç bilet alımının 2 biletle sınırlı olduğu bildirilirken, bilet satışı ve teslimatı sırasında T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisinin verilmesinin zorunlu olduğu kaydedildi. Biletix satış noktaları arasında yer alan Kadıköy Gişe, Fenerbahçe Gişe ve Taksim Metro'dan satış yapılmıyor.
     Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle:
     Kapalı Üst Tribün: 100 YTL
     Kapalı Alt Tribün: 80 YTL
     Eski Açık Tribün: 50 YTL
     Yeni Açık Üst Tribün: 50 YTL
     Yeni Açık Alt Tribün: 45 YTL



Bu haber 368 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,945 µs