En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE CAN PAZARI

17 Nisan 2008 10:37 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE CAN PAZARI Turkcell Süper Lig, 4 takımın şampiyonluk, 8 takımın da ligden düşmeme mücadelesi vermesi nedeniyle, son yıllarda görülmemiş bir heyecana sahne oluyor.

ANKARA - Turkcell Süper Lig, 4 takımın şampiyonluk, 8 takımın da ligden düşmeme mücadelesi vermesi nedeniyle, son yıllarda görülmemiş bir heyecana sahne oluyor.
     Ligin ilk 4 sırasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş, mutlu sona ulaşmak için mücadele ederken, Gaziantepspor, Ankaraspor, Bursaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa, ligde kalma savaşı veriyor.
     Bitime 4 hafta kala Fenerbahçe ve Galatasaray, 67 puanla ilk iki sırada yer alırken, Sivasspor 64, Beşiktaş da 61 puanla bu takımları takip ediyor.
     Şampiyonluk yarışında averajla ilk sırada bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'a karşı ikili averajda üstün durumda bulunurken, kendi sahasındaki ilk maçta 2-0 yendiği en yakın takipçisi Galatasaray ile deplasmanda oynayacak.
     Galatasaray ise Fenerbahçe'yi sahasında konuk etme avantajını elinde bulundururken, bir diğer rakibi Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.
     Beşiktaş da son 4 haftada ağırlıklı olarak ligde kalma mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Bu hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım, ligin son haftasında bir diğer düşmeme mücadelesi veren Vestel Manisaspor'u konuk edecek.
     Şampiyonluk yarışında büyük çekişme yaşanırken, 8 takım da ligden düşmemek için büyük bir mücadelenin içinde yer alıyor.
     Gaziantepspor, Ankaraspor ve Bursaspor, rakiplerine oranla puan olarak daha avantajlı görünürken, Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa son 3 sırada yer almaları nedeniyle düşme korkusunu en yakından hisseden takımlar olarak dikkat çekiyor. Konyaspor, ligde kalma savaşı veren takımlarla oynayacağı için kendi kaderini kendisi belirleyecek. Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Konyaspor, Gaziantepspor'u sahasında ağırlayacak.
     31 puanla 15. sırada yer alan Gençlerbirliği, daha çok şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Bu hafta Trabzonspor'a konuk olacak başkent temsilcisi, Fenerbahçe ile deplasmanda oynarken, Sivasspor ile sahasında karşılaşacak.
     Ligin son sırasında yer alan ve ligden düşmeme şansını mucizelere bırakan Kasımpaşa ise Vestel Manisaspor ile deplasmanda, Konyaspor ile sahasında oynayacak.

Bu haber 230 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,270 µs