En Sıcak Konular

POLAT: 2 KUPAYI DA KALDIRACAĞIMIZA İNANIYORUM

12 Nisan 2008 23:04 tsi
 POLAT: 2 KUPAYI DA KALDIRACAĞIMIZA İNANIYORUM Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ''Taraftarımız bizimle beraber olursa 2 kupayı da kaldıracağımıza inanıyorum'' dedi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ''Taraftarımız bizimle beraber olursa 2 kupayı da kaldıracağımıza inanıyorum'' dedi.
     Adnan Polat, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bordo-mavili ekip karşısında taraftarlarının takıma verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
     İstedikleri taraftarın bu akşam Ali Sami Yen'de olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:
     ''Seyircimizin tekrar bizimle olması beni çok mutlu etti. Hep istediğimiz, arzu ettiğimiz taraftar bugün burada gördüğümüzdü. Çok coşkuluydular. Bu galibiyette büyük destekleri oldu. Takım için söyleyecek birşey yok, onlar olağanüstü mücadele etti. İyi futbol oynadık, çok gol kaçırdık. Daha farklı bir netice olabilirdi. Yolumuza devam ediyoruz.
     Seyircinin coşkusu takımı ateşledi. Bugün güzel bir hava vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında 60 bin taraftarımızın Olimpiyat Stadı'nda olmasını istiyoruz. Çarşamba günü de kupa maçı var. Taraftarımız bizimle beraber olursa 2 kupayı da kaldıracağımıza inanıyorum.''
     Polat, Trabzonspor'un ofsayt kararı verilen Umut ile bulduğu gol pozisyonu için de, ''Tam görmedim ama hakemin neticeye etki edecek bir karar verdiğini düşünmüyorum. Televizyondan tekrar bakınca ofsayt olduğunu söylüyorlar. Bulunduğumuz yerden görmemiz mümkün değildi'' diye konuştu.
     Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise Umut'un ofsayt olarak değerlendirilen pozisyonuyla ilgili yakın çevresinin televizyondan izlenimlerinin ofsayt olmadığını ifade ederken, ''Bizim gücümüz bu kadardı. Biz, yeni sezona hazırlanıyoruz. Galatasaray'a başarılar'' dedi.
     Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, teknik direktör Feldkamp'ın gidişinin ardından takımın değiştiği yönündeki yorumlara katılmadığını belirterek, ''Sadece daha fazla kenetlendik, çünkü şu anda buna daha fazla ihtiyacımız var. Puan kaybı yapmamalıyız'' diye konuştu.

GÜLER: MAÇI KAZANMAYI HAKETTİK
     Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler, Trabzonspor karşısında temposu yüksek ve istekli bir futbol oynadıklarını belirterek, ''Maçı kazanmayı hakettik'' dedi.
     Cevat Güler, maçtan sonra antrenörler Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın başında golü bulup rahatlamak istediklerini belirterek, ''Ancak ilk yarıda pozisyonlara girmemize rağmen golü bulamadık. İkinci devrede golü bulduk. Golden sonra baskı yedik ama oyunun bütününe bakıldığında maçı kazanmayı hakeden bizdik'' diye konuştu.
     Bu maçın irdelenecek fazla yanının bulunmadığını ifade eden Güler, alınan 3 puanın iddialarını önlerindeki maçlara taşıdığını ve sinerjilerini artırdığını vurguladı.
     Güler, Trabzonspor maçına özel bir biçimde hazırlanmadıklarını da kaydederek, ''Oyuncularımız kendi motivasyonlarını kendileri sağlıyor. Bizim de onlara yardımımızla iyi maç oynuyorlar. Bundan sonra coşkumuz ve sinerjimiz daha yüksek olacak. Yola devam ediyoruz, bundan güzel birşey yok. İyi bir oyunla kazandık'' dedi.
     Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray karşısında oyuncuların ortaya koyduğu performansın, gelecek sezon için belirleyici bir ölçüt olduğunu söyledi.
     Yanal, Galatasaray'ın, hedefi olan bir takım olduğunu, kendilerinin ise prestij ve ligde belirleyici rol oynamak için maça çıktıklarını belirterek, ''Bugünkü karşılaşmada Galatasaray'ın hedefi ve bu maçtan alacağı sonuç kendilerini çok ilgilendiriyordu. Biz ise ligde belirleyici olmak istiyorduk. İlk 20 dakika top çıkarmakta zorlandık ve baskı yedik. Orta sahayı geçme becerisini gösteremedik. İkinci yarı oyun dengelenmişti, ancak gol yedik. Rakibimizi kutluyorum'' dedi.
     Bu maçtaki performanslarını, gelecek sezonu belirlemek için önemli bir ölçüt olarak gördüğünü vurgulayan Yanal, ''Trabzonspor takımıyla ilgili yapılanma söz konusu, özellikle ofansif yönü eksik ve oyunun iki yönünü oynayabilecek futbolcuların takviyesiyle, kısıtlı kadrodan inşallah kurtulacağız'' diye konuştu.



Bu haber 407 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,760 µs