En Sıcak Konular

ÖLÜ BULUNAN İTALYAN SANATÇI BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

12 Nisan 2008 18:03 tsi
 ÖLÜ BULUNAN İTALYAN SANATÇI BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ Katil zanlısı M.K'nin, sanatçıyla birlikte olmak istediği, reddedilince ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği, daha sonra da boğarak öldürdüğü bildirildi.

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde çalılar arasında cesedi bulunan Milanolu sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nun katil zanlısı M.K'nin, sanatçıyla birlikte olmak istediği, reddedilince ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği, daha sonra da boğarak öldürdüğü bildirildi.
     İtalyan sanatçı Morineo, katil zanlısı M.K'nin 34 EF 1984 plakalı kamyonetine D-100 kara yolu Yenimahalle Mahallesi MC Donalds restoranın yakınlarında otostop yaparak bindi.
     Bir süre sonra sanatçıyla birlikte olmak isteyen şüpheli, reddedilince sanatçıyı Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde ormanlık alana götürdü. Şüpheli, burada tecavüz ettiği Marineo'yu daha sonra elleriyle boğarak öldürdü ve cesedi çıplak vaziyette çalıların arasına bıraktı.
     Gebze'de serbest çalışan ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan M.K'nin ikinci evliliğini yaptığı ve iki çocuğu bulunduğu öğrenildi.

İTALYAN SANATÇININ CENAZESİ ADLİ TIP'DAN ALINDI

İSTANBUL - Kocaeli'de ölü olarak bulunan ''Pippa Bacca'' ismiyle tanınan İtalyan sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
     Gebze ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde ölü olarak bulunan Marineo'nun cenazesi, getirildiği İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak bir cenaze aracına konuldu.
     Marineo'nun cenazesinin İstanbul'daki bir morga alınacağı ve daha sonra ülkesine götürüleceği öğrenildi.

ÖLÜ BULUNAN İTALYAN SANATÇININ KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde çalılar arasında cesedi bulunan Milanolu sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nun katil zanlısı Murat Karataş tutuklandı.
     Gebze'de otostop yaparak kamyonetine binen ''Pippa Bacca'' ismiyle tanınan İtalyan sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'yu, Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde tecavüz ettikten sonra elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen zanlı Murat Karataş (38), Gebze Adliyesinde çıkarıldığı Cumhuriyet Savcısı Kemal Bayık tarafından ''bir suçu gizlemek, delilleri ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla adam öldürmek'' suçundan tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
     Sulh Ceza Mahkemesinde ifadesi alınan Karataş, tutuklandı.
     Bacca, sanatçı arkadaşı Silvia Moro ile birlikte 8 Mart 2007'de Milano'dan ''barış ve güven'' mesajı vermek amacıyla gelinliklerle yola çıkmıştı. İki sanatçı, Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden kara yoluyla otostop yaparak Tel Aviv'e ulaşmayı hedefliyorlardı. 19 Martta İstanbul'da birbirlerinden ayrılan iki sanatçı, farklı güzergahları izlemelerinin ardından Beyrut'ta yeniden buluşmayı planlıyordu.
     Ancak Bacca'dan 31 Martta İtalya'daki arkadaşına SMS atmasının ardından bir daha haber alınamamıştı. Sanatçının en son Gebze'de görüldüğü ve kredi kartıyla son harcamayı 31 Martın öğle saatlerinde Gebze'de yaptığı belirtilmişti.
     Bacca'nın cesedi, son olarak Gebze ilçesi D-100 kara yolu MC Donalds civarında birlikte görüldüğü hırsızlık suçlarından sabıkalı Murat Karataş'ın güvenlik güçlerince yakalanması ve yer göstermesi üzerine, Tavşanlı Köyü Ballıkayalar mevkisinde çalılar arasında çıplak vaziyette bulunmuştu. 10-11 günlük olduğu tahmin edilen ceset, kısmen çürümüştü.



Bu haber 459 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,484 µs