En Sıcak Konular

ÖMER U. YAKALANDI

11 Nisan 2008 07:14 tsi
ÖMER U. YAKALANDI Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda meydana gelen olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun Antalya'da saklandığı evde yakalandığını bildirdi.

ANTALYA - Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda meydana gelen olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun Antalya'da saklandığı evde yakalandığını bildirdi. Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, topluluğun üzerine silahla ateş açan ve daha sonra kaçan Ömer U'nun, Antalya'da Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda yakalandığını söyledi. Dün akşam Saat 23.15'te yakalanan Ömer U'nun üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, üzerinde eşofman bulunan Ömer U'nun sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti. Vali Yüksel, Ömer U'nun Emniyet güçlerince sorgulanmasına başlandığını bildirdi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Ömer U, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Saklandığı eve, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakalanan Ömer U, Çallı'daki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Ömer U, sağlık kontrolünün ardından tekrar Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

''ÇOK ETKİN ÇALIŞMA YAPILDI''

Antalya Valisi Yüksel, Ömer U'nun yakalanması amacıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yüzlerce yere baskın düzenlediğini bildirdi. Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisandaki olaylardan sonra Ömer U'nun yakalanması için çok sayıda ekiple, bulunabileceği iller ve çevre iller de dahil olmak üzere çok geniş çapta operasyon başlatıldığını belirterek, yüzlerce yere baskın düzenlendiğini kaydetti. Çok etkin çalışma yapıldığını ve sonuç alındığını vurgulayan Vali Yüksel, Ömer U'nun yakalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.



Bu haber 319 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,541 µs