En Sıcak Konular

FENERBAHÇE TARAFTARININ ZICO'YA GÜVENİ TAM

10 Nisan 2008 14:57 tsi
FENERBAHÇE TARAFTARININ ZICO'YA GÜVENİ TAM Fenerbahçe Futbol Takımı'na, Avrupa kupalarında tarihinin en başarılı sezonunu geçirten teknik direktör Zico, sarı-lacivertli taraftarların da gözüne girdi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Futbol Takımı'na, Avrupa kupalarında tarihinin en başarılı sezonunu geçirten teknik direktör Zico, sarı-lacivertli taraftarların da gözüne girdi.
     İnternette düzenlenen bir ankete katılanların büyük çoğunluğu, Brezilyalı teknik adamın başarılı olduğunu ve sarı-lacivertli takımda kalması gerektiği yönünde oy kullandı.
     ''www.1907haber.com'' adresli internet sitesinde halen süren ankete katılanların yüzde 85'i Zico'nun Fenerbahçe'de başarılı olduğu ve takımda kalması gerektiği şıkkını işaretledi. Katılımcıların yüzde 15'i ise olumsuz görüş belirtti.

ZİCO: ''BAŞARIMIZI TEKRARLAMAK İSTİYORUZ''
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, çeyrek finalde elendikleri Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin tadının ağızlarında kaldığını belirterek, ''Amacımız takım olarak daha iyiye gidip, ileriki zamanlarda bu başarımızı tekrarlayıp, üstüne biraz daha koyarak tekrardan bütün camiaya mutluluklar yaşatmak'' dedi.
     Samandıra Tesisleri'nde antrenmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zico, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçtan son maça kadar istek, mücadele ve kendi karakterlerini oyuna yansıtma hırsını gösterdiklerini kaydederek, ''Bu Şampiyonlar Ligi'nin tadının ağzımızda kalmasının sebeplerindendir. Taraftarımızın da mutlu olduğunu biliyoruz'' diye konuştu.
     Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan takımların kadrosunda bulunan oyuncuların dünya karması gibi olduğunu vurgulayan Brezilyalı teknik adam, ''Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takımın kadrosunda bulunan oyuncular dünya karması gibi. Biz de ufak detayları kaçırmasak ve biraz da şansımız olsaydı bu 4 takım arasında olabilirdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. En azından gördük ki biz bu takımlar arasında olabiliriz. Aynı şekilde çalışmalarımıza devam ederek bu takımlar arasında en iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim de kapasitemiz var, biz de o noktalara erişebiliriz'' şeklinde konuştu.
     Zico, tur atlamak için mutlaka gol atması gereken Chelsea'nin ilk dakikalarda bulduğu golden sonra daha rahat oynadığın belirterek, ''Belki bir süre dayanabilseydik o zaman rakip üzerinde baskı olacaktı ve belki oyun içinde daha avantajlı bir duruma geçebilirdik. Fakat golden sonra da oyun içinde yine çevirebilecek şanslar elimizde vardı'' dedi.
     Zico, büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili yönetimle bir görüşmesinin olacağını kaydederek, ''Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum. Büyük ihtimalle de bir terslik olacağını sanmıyorum'' dedi.



Bu haber 435 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,209 µs