En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

10 Nisan 2008 11:33 tsi
BEŞİKTAŞ ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek Beşiktaş, rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek Beşiktaş, rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.
     Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgilerle şampiyonluk yarışında geriye düşen, ancak deplasmanda Sivasspor'u yenerek zirveye tutunan siyah-beyazlı takım, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yarın mağlup ederek şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşımayı hedefliyor.
     Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapatma cezası nedeniyle yarınki karşılaşmada taraftarlarından yoksun mücadele edecek.
     Beşiktaş ile Gençlerbirliği OFTAŞ Spor takımları arasındaki karşılaşma, BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de yapılacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.
     Siyah-beyazlı takımda cezaları nedeniyle 3 oyuncu yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart sonrası 4 maç ceza alan Bobo'nun yanı sıra Sivasspor karşısında kırmızı kart gören İbrahim Kaş ve sarı kart görerek 4. kartına ulaşan Fransız oyuncu Cisse, cezaları nedeniyle Gençlerbirliği OFTAŞ Spor mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.
     Beşiktaş'ta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor mücadelesi öncesi 4 oyuncu da kart sınırında bulunuyor.
     Siyah-beyazlı takımda, Nobre, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan ile Holosko yarın yapılacak karşılaşmada kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 31. haftada Çaykur Rizespor maçında oynayamayacaklar.
     Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımda, cezası biten Serdar Özkan ise yarınki mücadelede takımdaki yerini alabilecek.
     Bu arada sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında oynamayan, ancak iyileşen Arjantinli oyuncu Delgado da hazır duruma geldi ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında görev yapabilecek.
     Beşiktaş'ın yarınki maça Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Schildenfeld, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Tello, Holosko ve Nobre 11'iyle çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN ''SESSİZ'' MAÇLARI

    Turkcell Süper Lig'de cezası nedeniyle yarın yapılacak Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 8 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
     Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 17 gol atarken, kalelerinde ise 8 gol gördü.
     2001-2002 sezonunda lig maçında Bursaspor'u 2-1 yenen siyah-beyazlılar, 2004-2005 sezonunda ise ligde İstanbulspor'u 2-1, Akçaabat Sebatspor'u 6-1 mağlup ederken, kural hatası nedeniyle tekrarlanan Gençlerbirliği maçında 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, aynı sezon Türkiye Kupası'nda ise Konyaspor'a 3-1 yenilerek, elendi.
     Beşiktaş, geçen sezon ise cezası nedeniyle Ankaragücü ile oynadığı Türkiye Kupası maçını 2-1 kazanarak, gruptan çıkma vizesi almıştı. Siyah-beyazlılar, geçen sezon seyircisiz oynadığı ligdeki Kayseri Erciyesspor maçını 1-0 kazanmıştı.
     ''Kara Kartallar'', son olarak bu sezon, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor ile BJK İnönü Stadı'nda oynadığı seyircisiz maçtan 3-1 galip ayrıldı.



Bu haber 411 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,577 µs