En Sıcak Konular

CSK Moskova 2- 2 Fenerbahçe

2 Ekim 2007 22:06 tsi
CSK Moskova 2- 2 Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe deplasmanda CSKA Moskova ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin golleri Alex ve Deivid'den geldi.

MOSKOVA - Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe deplasmanda CSKA Moskova ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin golleri Alex ve Deivid'den geldi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yapılan maçın ilk dakikalarında iki ekip de hücum denemeleriyle birbirini tarttı.

 Rakibinin savunmasındaki hatayı Alex ile iyi değerlendiren Fenerbahçe, 9. dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonraki dakikalarda rakip hücumları karşılayan sarı-lacivertliler, savunmadaki zamanında müdahalelerle rakibine geçit vermedi.

Maçta 2. yarıya savunmada Edu'nun 2 hatasıyla yediği şok gollerle başlayan Fenerbahçe, ilk 8 dakikada Krasiç ve Vagner Love'ın (penaltıdan) golleriyle 2-1 yenik duruma düştü.

Gollerden sonra şoku üzerinden kısa sürede atan ve oyundaki üstünlüğü eline geçirmek için mücadele eden sarı-lacivertliler, 85. dakikadaki Deivid'in uzak mesafeden attığı golle durumu 2-2'ye getirdi.

Sarı-lacivertliler, kalan dakikalarda skoru koruyarak Moskova deplasmanında 1 puana ulaştı.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki en golcüsü kaptan Alex, sarı-lacivertli takımdaki gol sayısını 8'e yükseltti. Grupta FC Inter ile yapılan ilk maçta takımının tek golüne imzasını atan Deivid, Rus rakipleri karşısında da sahneye çıkarak, sarı-lacivertlileri 2-1'lik yenilgiden kurtaran isim oldu.

GRUBUNDA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Şampiyonlar Ligi'nin (G) Grubu'nda ilk haftada İstanbul'daki 1-0'lık FC Inter galibiyetinin ardından deplasmanda güçlü rakibi CSKA Moskova'dan, 2-2'lik beraberlikle 1 puan alan Fenerbahçe, 4 puana yükselip zirveyi devralırken, diğer maçta FC Inter, evinde PSV Eindhoven karşısında 2-0 galip geldi ve ilk galibiyetini elde etti.

ZICO TAKIMINDAN MEMNUN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, CSKA Moskova karşısında ikinci yarıda yenik duruma düşmelerine karşın takımının sahadaki duruşunun kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Zico, "Sonuçta maç skoruna etki eden bir saha faktörü vardı, saha kaygandı" dedi.

FB 7 MAÇTIR AVRUPA'DA YENİLMİYOR

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında yaptığı son 7 maçta da yenilmedi. Teknik direktör Zico yönetiminde Avrupa arenasında etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, son 7 maçında 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.



Bu haber 423 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,158 µs