En Sıcak Konular

ZICO: ÜZGÜNÜZ

9 Nisan 2008 01:20 tsi
ZICO: ÜZGÜNÜZ Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Chelsea'ye 2-0 yenilerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.

LONDRA - Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Chelsea'ye 2-0 yenilerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Maçtan sonra düzenlediği toplantıda soruları yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, erken yedikleri golün maçın gidişatını belirlediğini ifade etti.
     Zico, (Buralara kadar geldik, bundan dolayı mutluyuz) şeklinde bir düşünce içinde olmadıklarını anlatarak, şu değerlendirmeleri yaptı:
     ''Yarı finale kalamadığımız için üzgünüz. Maça başladığımızda yarı finale çıkmak istiyorduk. Azla yetinen bir ekip değiliz. (Buralara kadar geldik, bundan dolayı mutluyuz) gibi bir düşüncemiz yok. Daha fazla ileriye gitmemiz gerekirdi. Şu ana kadar gösterdiğimiz hırs, arzu bunlar çok önemliydi. Rakibimizin etkili olduğunu bildiğimiz bir duran toptan, bir hata yapınca skoru döndürmek zorlaşıyor. Özellikle 1-0'dan sonra beraberlik şansları elimizde vardı, bunları değerlendiremedik. Mücadeleci, istekli, disiplinli oyunumuz sonuna kadar devam etti. Mutlu değiliz, kaybettik. Fakat bu da bizim için tecrübedir. Erken gol yemiş olmak bence maçın gidişatını adımıza olumsuz yönde etkiledi. Ben inanıyorum ki biraz daha fazla yatırım yaparsak, futbolcularımızı güçledirirsek ve tecrübelenirsek biz de Avrupa'nın önemli takımları gibi olabiliriz. Önümüzdeki yıl tekrar buralarda olabilmek için ligdeki hedefimizi sonuna kadar götürmemiz ve şampiyon olmamız gerekiyor.''
     Zico, gelecek yıl daha üst seviyede bir başarı için hangi mevkilere takviye istediği sorusuna verdiği yanıtta, orta alan ve forvete katkı isteği olduğunu dile getirip, Türkiye'deki yabancı sınırlamasını da eleştirdi.
     Teknik direktör Zico, taraftarların takımı soyunma odasından geriye çağırarak alkışladığını, bunun da taraftarların takımına verdiği desteğin en güzel göstergesi olduğunu ifade ederek, ''Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu noktaya gelmemizde onların da büyük desteği oldu. Önümüzdeki yıl yine bu noktalara gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.


Bu haber 265 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,349 µs