En Sıcak Konular

LINCOLN: FELDKAMP'IN AYRILIŞINDA ETKİM YOK

8 Nisan 2008 21:00 tsi
LINCOLN: FELDKAMP'IN AYRILIŞINDA ETKİM YOK Galatasaraylı futbolcu Cassio Lincoln, teknik direktör Feldkamp'ın takımın başından ayrılışında hiçbir etkisinin olmadığını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaraylı futbolcu Cassio Lincoln, teknik direktör Feldkamp'ın takımın başından ayrılışında hiçbir etkisinin olmadığını söyledi.
     Galatasaray TV'ye bir açıklamada bulunan Lincoln, öncelikle bir konuya açıklık getirmek istediğini belirterek, ''Kimi basın organlarında, benim, hocanın (Feldkamp) ayrılmasıyla ilgili bazı etkilerimin olduğu yazıldı çizildi. Bu tamamıyla yanlıştır. Bizim ufak tefek sorunlarımız oldu, ancak bütün bu sorunlarımızı biz, hoca-futbolcu olarak gözlerimizin içine bakarak hallettik, konuştuk. Her seferinde de üstesinden geldik'' dedi.
     Feldkamp'ın ayrılışının üzerinde ''ekstra bir motivasyon yaptığı'' şeklindeki spekülasyonlara da değinen Lincoln, ''Bu da polemik konusu oldu. İnsanlar, 'hoca ayrıldı bunun üstüne ekstra bir motivasyon geldi' gibi bir anlam çıkarttılar. Bu görüşe katılmıyorum. Bu tür ayrılıklar, futbolun içinde olan şeyler. 20 yaşında genç arkadaşlarımız var, onlar belki bundan etkilenmiş olabilirler, ama buna da çok şahit olmadım açıkçası. Hepimiz sonuçta belli bir kariyere sahip insanlarız, bunun futbol içinde bir gerçek olduğunu biliyoruz'' ifadesini kullandı.
     Lincoln, bir futbolcunun, transfer olduğu bir kulüpte hocası veya diğer arkadaşları için değil, kulübü ve taraftarları için oynayacağını dile getirdi.
     Lincoln, Gençlerbirliği maçında son dakikalarda golü bulunca, ''Evet, biz hak ettiğimiz bu şampiyonluğa devam ediyoruz'' duygusuyla hareket ettiklerini söyledi.

GALATASARAY'DA İZİN GÜNÜ

     Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına dün başlayan sarı-kırmızılılar, bugünü dinlenerek geçirdi.
     Teknik heyetin bir gün izin verdiği futbolcular, Trabzonspor ile kendi sahalarında yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına yarın sabah, basına ve taraftarlara açık gerçekleştirilecek idmanla sürdürecek.
     Bu arada, sağ uyluk ön adale grubundaki zorlanmaya karşın Gençlerbirliği maçında 90 dakika forma giyen Servet, aldığı darbeler sonucu sağ ayak bileğinde ödem oluşan Arda ile maçtan sonra sol kasığında ağrı hisseden Sabri ve Mehmet Topal, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sağlık merkezinde tedavi oldu.
     Sakatlıkları süren Song, Mehmet Güven, Semih ve Uğur ise tedavilerinin ardından, fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel çalışmalar yaptı.



Bu haber 375 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,273 µs