En Sıcak Konular

GALATASARAY'DA TRABZONSPOR MESAİSİ BAŞLADI

7 Nisan 2008 14:50 tsi
GALATASARAY'DA TRABZONSPOR MESAİSİ BAŞLADI Gençlerbirliği'ni dün oynanan maçta son dakikalarda Lincoln'un attığı golle yenerek şampiyonluk iddiasını kuvvetli bir şekilde sürdüren Galatasaray, Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İSTANBUL - Gençlerbirliği'ni dün oynanan maçta son dakikalarda Lincoln'un attığı golle yenerek şampiyonluk iddiasını kuvvetli bir şekilde sürdüren Galatasaray, Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
     Teknik ekip Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde üst antrenman sahasında basına ve taraftarlara kapalı olarak yapan idmanda, ısınma ve açma germe egzersizlerinin ardından, Gençlerbirliği karşılaşmasında doksan dakika görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi.
     Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncuların, gruplar halinde dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma gerçekleştirdiği kaydedilirken, sakatlığı geçen Mehmet Güven'in de tedavisinden sonra bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldığı belirtildi.
     İdmana, Gençlerbirliği maçında bir pozisyonda ayak bileğine darbe alan Arda ile maçtan sonra kasıklarında zorlanma hisseden Sabri'nin katılmadığı bildirildi.
     Bu oyuncuların tedavilerine başlandığı ifade edilirken, sağlık ekibinin Orkun ve Song'un tedavilerini günde iki seansla sürdürdüğü bildirildi. Song'un, tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptığı dile getirildi.
     Linderoth, Uğur ve genç oyuncu Semih'in ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürüldüğü ifade edildi.
     Teknik ekip, sarı-kırmızılı futbolculara yarın 1 günlük izin verdi.

GALATASARAY KULÜBÜ DİVAN KURULU'NDA SEÇİM HEYECANI

     Galatasaray Kulübü Divan Kurulu başkanlık seçimi, 9 Nisan Çarşamba günü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıda yapılacak.
     Divan Kurulu'nun Mart ayında yapılan toplantısında, halen başkanlık görevini yürüten İrfan Aktar ile Anıl Büyükeroğul ve Yılmaz Toköz aday olmuştu.
     Aynı toplantıda gerçekleştirilen renk seçiminde, İrfan Aktar ''Kırmızı'', Anıl Büyükeroğul ''Sarı'' ve Yılmaz Toköz de ''Gri'' rengi çekmişti.
     Adaylardan Anıl Büyükeroğlu'nun listesinde, kulüp eski başkanlarından Alp Yalman'ın da olacağı öğrenildi.



Bu haber 378 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,591 µs