En Sıcak Konular

BAKKAL: HERKES CAN DERDİNDE

6 Nisan 2008 22:19 tsi
 BAKKAL: HERKES CAN DERDİNDE Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında olumsuz hava ve saha koşullarında oynanması gerektiği gibi oynadıklarını söyledi.

ANKARA - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında olumsuz hava ve saha koşullarında oynanması gerektiği gibi oynadıklarını söyledi.
     Mesut Bakkal, Galatarasaray'a 1-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, klasik bir son dakika golüyle yenildiklerini ifade etti ve ''Üzgunuz ama bu mücadeleyi son maça kadar sürdüreceğiz. Bu maçı burada bırakıp önümüzdeki maçlara bakacağız'' dedi.
     Bakkal, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun yönetimine dair bir soruya ise, ''Herkes can derdinde. Mücadelesini veriyor. Maçlar her iki takım için de eşit yönetilmeli. Kritik haftalar geçiriyoruz. İstediğimiz ideal maç yönetilmesi'' diye yanıt verdi.
     Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler ise kulübün mevcut durumu içinde yönetim kurulunun kendilerine verdiği görevi yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Güler, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, zor bir maç olduğunu, ağır saha koşullarına karşın 1 golle maçı kazandıklarını belirterek, ''İyi oynadığımızı söyleyemem. Sahada her iki takım da iyi mücadele ettik'' dedi.
     ''Maç kadrosunu nasıl oluşturduğuna dair bir soruya Güler, ''Kadro zaten belliydi. Adnan Sezgin'in müdahale etmesi söz konusu değil. Sadece bize daha iyi çalışmamız için şartları oluşturdu'' yanıtını verdi.
     Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise sahada çok iyi mücadele ettiklerini, ancak hakemi geçemediklerini söyledi. Cavcav, Külüpler Birliği Başkanlığı döneminde hakemleri hep koruduğunu belirterek, ''Ancak bugünkü karşılaşma sonrasında Kuddusi Müftüoğlu, yüzde bir milyon olan penaltımızı vermeyerek cumhuriyet ile yaşıt olan Gençlerbirliği'nin temeline dinamiti koymuştur. MHK Başkanı ve federasyon başkanını buradan uyarıyorum. Bu hakemlerin kökünü kazımadıkça Türk futbolu ilerleyemez'' diye konuştu.
     Cavcav, Müftüoğlu'nun, bugün gösterdiği yönetim sonrasında hakemlik görevini sürdürmesinin doğru olmadığını ileri sürerek, ''Ben Kuddusi Müftüoğlu'nun yerinde olsam MHK Başkanı'na gider düdüğümü teslim ederim ve bir daha hakemlik görevini icra etmem'' dedi.


Bu haber 426 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,775 µs