En Sıcak Konular

ZICO: ''GALİBİYETİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM''

5 Nisan 2008 22:17 tsi
ZICO: ''GALİBİYETİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM'' Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayserispor karşısında ikinci yarıda risk alıp galibiyete ulaştıklarını belirterek, ''Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayserispor karşısında ikinci yarıda risk alıp galibiyete ulaştıklarını belirterek, ''Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.
     Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmanın bekledikleri gibi zor geçtiğini ifade ederek, ''Maça etkili başladık. Gol bulabilirdik, fakat olmadı. Biraz oyundan düştüğümüz anda gol yedik'' diye konuştu.
     İkinci yarıda daha fazla risk aldıklarını kaydeden Brezilyalı teknik adam, ''Riskleri aldık ve rakibimizin üzerine gitmeye başladık. Maçı beraberliğe getirdik ve kazandık. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü sahaya futbol oynamaya çıktık ve futbol oynayarak kazandık'' diye konuştu.
     Zico, bir gazetecinin ''Kayserispor hakeme büyük tepki gösteriyor. Bu konuda ne diyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine şunları söyledi:
     ''Herkesin tepki gösterme hakkı var. Bizim de bir sürü puanları hakem kararları yüzünden kaybettiğimiz olmuştu. Böyle düşündüğümüz zamanlarda biz de tepkimizi dile getirmiştik. Önemli olan futbol takımlarının ne amaçla sahaya çıktığıdır. Ne mutlu ki benim takımım futbol oynamak için sahaya çıktı. Mücadele etti ve hak ettiği şekilde galibiyeti aldı.''
     Zico, ''Chelsea maçı öncesinde takımın yorgun olmasından endişe ediyor musunuz?'' şeklindeki soru üzerine, ''Bunu kafamızdan çıkaralım. Chelsea maçının ismi ve önemi her türlü şeyin üstesinden gelmenize sebeptir'' dedi.
     Zico, sakatlığı bulunan Volkan Demirel'in, Chelsea maçında oynayamaması durumunda Serdar'a da çok güvendiğini söyledi.
     Volkan'ın şu anda çok formda olduğunu kaydeden Zico, şöyle devam etti:
     ''Volkan Demirel'in oynamayacak durumda olması için üzgünüm. Fakat elimizde eğer ihtiyacımız olursa bir büyük kalecimiz daha var, Serdar. O da her zaman forma verildiğinde performansını üst düzeyde göstermeye çalışan bir kaleci. Volkan'ın önümüzdeki 2 gün göstereceği duruma göre karar vereceğiz. Fakat oynamaması durumda Serdar'a da çok güveniyorum. O da büyük bir kalecidir.''
     Brezilyalı teknik adam, uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma giyen Roberto Carlos'un performansını orta derecede bulduğunu, ünlü futbolcunun henüz büyük bir maçı kaldıracak kondisyonda olmadığını sözlerine ekledi.

Bu haber 419 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,064 µs