En Sıcak Konular

ERDOĞAN: SOĞUKKANLI OLACAĞIZ

5 Nisan 2008 16:00 tsi
 ERDOĞAN: SOĞUKKANLI OLACAĞIZ Başbakan Erdoğan''Bizim önceliğimiz demokratik, laik, sosyal hukuk devlet olan cumhuriyeti kalkındırmaktır. Bizim önceliğimiz hizmettir"dedi...

TRABZON - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, parti olarak bugüne kadar gerilimin tarafı olmadıklarını ve bundan sonra da olmayacaklarını ifade ederek, ''Bizim önceliğimiz demokratik, laik, sosyal hukuk devlet olan cumhuriyeti kalkındırmaktır. Bizim önceliğimiz hizmettir. Bu önceliklerimizden asla vazgeçmeyeceğiz, asla taviz vermeyeceğiz. Sağduyulu, soğukkanlı olacağız'' dedi.
     19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Trabzon Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi'ne katılan Erdoğan, ''Ankara'dan korku senaryoları üreterek, Ankara'dan gerilimler türeterek hiçbir yere varılamaz. Çünkü bu millet neyin ne olduğunu yaşayarak çok iyi biliyor'' diye konuştu.
     "AK Parti gençliğine yaraşan vakardır, ağırbaşlılıktır, başkalarına örnek olmaktır" diyen Erdoğan, bu ilkelerden asla ve asla taviz verilmemesini istedi.
     "Başbakan 3 çocuk dedi" diye rahatsız olanların bulunduğunu belirten Erdoğan, "Evet dedim. Yine diyorum. Niye? Türkiye'nin gücünü, Türk milletinin devamını isteyen, buna karşı çıkamaz diyorum. Bunu söylüyorum. En az 3 diyorum. Bu benim bir başbakan olarak talebim. Düşünce özgürlüğü yok mu? Var. Sorumluluk yok mu? Var... Ben bunun gereğini yapıyorum" şeklinde konuştu.
     Sosyal Güvenlik Yasa tasarısı konusundaki tartışmalara da değinen Erdoğan, "Bu yasayla çok müzakereler yapıldı, çok şeyler konuşuldu, edildi. Bu yasayla birlikte de biz 'her doğan sosyal güvenceyle doğsun' istiyoruz. 18 yaşına kadar... 'Sosyal devlet olmanın gereği budur' diyoruz. Ama bu solcular ve onun yanında olanlar hepsi buna karşı çıkıyor. 'Biz işçinin, emekçinin yanındayız' diyorlar ama bunun karşısına dikiliyorlar. Çünkü bunların işçiden, emekçiden yana olmak gibi bir derdi yok. Sistemi kilitleme derdi var'' dedi.

Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,064 µs