En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'NİN ZAFERİ YURTTA COŞKUYLA KUTLANDI

3 Nisan 2008 07:34 tsi
FENERBAHÇE'NİN ZAFERİ YURTTA COŞKUYLA KUTLANDI Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunun ilk maçında güçlü rakibi Chelsea'yi 2-1 yenmesi, İstanbul'un yanısıra başkent Ankara ve ile Bursa'da coşkuyla kutlandı.

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunun ilk maçında güçlü rakibi Chelsea'yi 2-1 yenmesi, İstanbul'un yanısıra başkent Ankara ve ile Bursa'da coşkuyla kutlandı.
     İstanbul'da maçın sona ermesinin hemen ardından araçlarıyla Taksim Meydanı'na gelen çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, konvoy oluşturarak sevinç turu attı.
     Sarı-lacivert bayrak ve kaşkollarla galibiyet coşkusunu yaşayan taraftarlar, meşaleler yaktı ve halaylar çekti. Tezahürat yapan taraftarlar, ''En büyük Fenerbahçe'' sloganları attı.
     Polis, kutlamalar dolayısıyla Taksim Meydanı ve çevresinde önlem aldı.
     Kadıköy Bağdat Caddesinde de maçtan sonra sarı-lacivertli taraftarlar kutlamalar yaptı. Meşaleler yakan, halay çeken ve takımlarına tezahüratta bulunan taraftarlar, Chelsea galibiyetinin coşkusunu doyasıya yaşadılar.
     Fenerbahçe'nin büyük başarısı, kentin diğer önemli meydan ve caddelerinde de coşkuyla kutlandı.
    
     -Ankara-
    
     Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yenmesinin ardından başkent sokakları da sarı-lacivertli taraftarların sevinç gösterilerine sahne oldu.
     Maçın bitiş düdüğüyle birlikte, başkent caddeleri sarı lacivertli taraftarların araçlarıyla doldu. Kentin ana caddelerinde zafer turları atan taraftarlar, Başkentin Kızılay meydanında buluşarak, ''Fenerbahçe Marşını'' söylediler. ''En büyük fenerbahçe'' şeklinde tempo tuttular.
     Taraftarların önemli bölümünün eş ve çocuklarıyla kutlamalara katılması ilgi çekti.
    
     -Bursa-
    
     Fenerbahçe-Chelsea maçının Danimarkalı hakemi Claus Bo Larsen'in maçın son düdüğünü çalmasıyla birlikte Bursalıların da coşkusu sokaklara taştı. Kentin çeşitli semtlerinden Heykel'e akın eden Bursalı futbolseverlerin buluşma adresi Atatürk Anıtı önü oldu.
     Bursaspor ve sarı-lacivertli bayraklarla Atatürk Anıtı önünde toplanan Bursalılar, davul zurna eşliğinde halay çekti.
     Kutlamaya araçlarıyla katılan vatandaşlar da Heykel, Altıparmak ve Çekirge caddelerinde konvoylar oluşturdu.

FENERBAHÇE'YE SAMANDIRA'DA COŞKULU KARŞILAMA

     Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea karşısında elde ettiği galibiyet taraftarını sevince boğarken, sarı-lacivertlileri maç sonunda Samandıra'daki tesislerinin önünde coşkulu bir taraftar kitlesi karşıladı.
     Tesislerin önünde galibiyeti davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlayan sarı-lacivertli taraftarlar, takımı taşıyan otobüsün etrafını sararak uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu.
     Taraftarların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle tesislere ulaşmakta zorluk çeken takım otobüsü, tesislerin ana giriş kapısı önündeki yoğunluk nedeniyle de bir süre bekledi.
     Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, taraftarların sevinç gösterilerine karşılık verirken bir yandan da taraftarlara yolu açmaları yönünde uyarılarda bulundu. Teknik direktör Zico da zaman zaman taraftarlara işaret ederek yolu açmalarını istedi.
     Yabancı futbolculardan bazılarının eşleri de kafileyi Samandıra'daki tesislerde bekledi. Futbolculardan Aurelio ve Deivid'in kucaklarında küçük çocuklarıyla otobüsten indikleri görüldü.



Bu haber 232 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,323 µs