En Sıcak Konular

VOLKAN DEMİREL: ''YARI FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ''

3 Nisan 2008 01:33 tsi
VOLKAN DEMİREL: ''YARI FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ'' Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Sarı-lacivertli futbolcu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Maça kötü başladık, ancak ikinci yarıda, hocamızın verdiği teknik ve taktiği sahaya iyi yansıtarak maçı lehimize çevirdik. Çok mutluyuz. Kendi kalemize attığımız golle yenik duruma düştük, ama takım bunları daha önce de yaşadı. Bu konuda tecrübe edindik. İkinci maçta da etkili bir performansla lehimize bir skor elde edip yarı final oynamak istiyoruz.''
     Fenerbahçe'nin, Chelsea karşısında galibiyet golünü atan Deivid ise 13. dakikada kendi kalesine attığı golden sonra moralini bozmadığını belirterek, ''Ne yazık ki talihsiz bir gol oldu. Bunu ben de istemezdim. Oyunun devamında demoralize olmadım. Bunu düşünmemeye çalıştım. Başımı dik tutarak mücadeleme devam ettim. Rövanşta turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.
     Sarı-lacivertlilerin maçta beraberlik golünü kaydeden futbolcusu Kazım, attığı gole takım arkadaşları adına çok sevindiğini belirterek, görüşlerini şöyle açıkladı:
     ''Bu galibiyetle küçük de olsa bir avantaj elde ettik. Rakibimiz kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip. Daha işimiz bitmedi. Orada çok önemli bir maça çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız. Maça ilk 11'de başlamadığım için üzgün değilim. Sonuçta bu hocamızın kararıdır.''
     Öte yandan, Fenerbahçeli futbolcu Önder'i, İngiltere liginde Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Middlesbrough'un yetkililerinin de izlediği öğrenildi.

Bu haber 328 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,264 µs