En Sıcak Konular

GRANT: HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK

1 Nisan 2008 18:35 tsi
GRANT: HEDEFİMİZ BAŞARILI OLMAK Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Chelsea'nin teknik direktörü Avram Grant, başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

İSTANBUL - Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Chelsea'nin teknik direktörü Avram Grant, başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.
     Grant, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu kaydederek, ''Fenerbahçe, bu sezon deplasmandaki Inter maçı hariç iyi bir performans gösteriyor. Yarın da iyi oynamalarını bekliyoruz. Hedefimiz, karşımızda kim olursa olsun başarılı olmak'' diye konuştu.
     Avram Grant, bir soru üzerine, her maçta disiplinin önemli olduğunu belirterek, ''Zaman zaman sorun yaşıyoruz, ama disiplinle ilgili çok önemli bir problemimiz yok'' dedi.
     Grant, rahatsızlığı olan Lampard'ın şu anda kendisini çok daha iyi hissettiğini söyledi.
     Avram Grant, basın toplantısına başlarken, ''Öncelikle Türk taraftarlara teşekkür ediyorum, havalimanında bizi karşıladılar. Çok sıcak bir karşılama oldu'' dedi.
     Bunun üzerine bir gazetecinin, ''Onların Galatasaray taraftarı olduğunu biliyor musunuz?'' sorusu üzerine Grant, gülerek, kendilerine verilen çiçekler için de teşekkür etti.
     Grant, ''Yarın nasıl bir atmosfer bekliyorsunuz?'' şeklindeki soruya, ''11 yıl önce de burada gelmiştim. O zaman da Brezilyalı teknik adam vardı. 1-1 berabere kalmıştık, golü Okocha atmıştı. O zaman da atmosfer iyiydi. Ayrıca dün havalimanındakiler Galatasaray taraftarı değildi. Karşılama güzeldi. Yarın da iyi bir ortam bekliyorum'' diye yanıt verdi.
     Chelsea'nın Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, daha önce formasını giydiği Fenerbahçe'nin önemli bir kulüp olduğunu belirterek, ''Burası da önemli bir stat. Burada taraftarların yarattığı ambians çok güzel oluyor. Takım olarak konsantre olup, tribünleri unutmamız gerekir'' dedi.
     Chelsea'de, sakatlığı nedeniyle İstanbul'a getirilmeyen kaleci Cech ile Shevchenko, yarınki maçta forma giyemeyecek.
     İngiliz ekibinin yarınki maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
     Cudicini, Ferreira (Belletti), Carvalho, Terry, Ashley Cole, Ballack (Essien), Makelele, Lampard, Joe Cole, Kalou, Drogba.


Bu haber 401 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,792 µs