En Sıcak Konular

FELDKAMP: MAÇ TEKRAR OYNANSA AYNI 11'LE ÇIKMAM

30 Mart 2008 22:45 tsi
 FELDKAMP: MAÇ TEKRAR OYNANSA AYNI 11'LE ÇIKMAM Feldkamp, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ''90 dakika yeniden oynasanız aynı 11 ile çıkar mısınız?'' sorusu üzerine, ''Aynı 11 ile çıkmam. Çünkü, tecrübe edindik'' dedi.

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Gaziantepspor maçını tekrar oynama şansı verilmesi halinde aynı 11 ile sahaya çıkmayacağını söyledi.
     Feldkamp, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ''90 dakika yeniden oynasanız aynı 11 ile çıkar mısınız?'' sorusu üzerine, ''Aynı 11 ile çıkmam. Çünkü, tecrübe edindik'' dedi.
     Bu akşamki maçtan hiçbir şekilde memnun olamayacaklarını dile getiren Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Biz, oyuna istediğimiz gibi hükmedemedik. Siz sormadan ben söyleyeyim, Servet'i ilk devre orta sahaya sürdüm, çünkü rakibimizin tek forvetle oynayacağını biliyorduk. Orta sahayı kalabalık tutacaklardı. Servet ve Mehmet Topal ile ikili mücadeleleri kazanıp topu ileriye aktarmak istedik. İlerideki orta saha ve forvet oyuncularından rakibe daha fazla baskı bekliyorduk, ama bir türlü istediğimiz oyunu bulamadık bugün. Ayrıca sezon başında başladığımız gibi istediğimiz adet orta yapmıyoruz. Ortaya ve arka direğe yeterince gitmiyoruz.''
     Feldkamp, ''Rakip takımın teknik direktörü orta saha kurgusunun işlerine yaradığını söyledi, bunu kabul ediyor musunuz?'' sorusuna da şu yanıtı verdi:
     ''Orta saha kurgusu rakibe yaradı diyebiliriz. Sabri'nin bulunduğu yerde açıklar verdik. Orta sahayı kalabalık tutup, ileriye atak yapmak istedik ama olmadı. Hakan Şükür, Ümit, Ayhan ve Lincoln gibi ofansif orta saha ve forvet oyuncularımızın arkasında, defansif yönü güçlü oyuncular lazımdı. Baskı ve oyunu domine etme adına, hırslı ve dinamik oyuncularımı değerlendirmek istedim.''
     Feldkamp, milli takım maçları arasının ardından takıma geç dönüş yaptığı gerekçesiyle kadroya alınmayan Nonda için, yaptığının kabul edilemeyeceğini söyledi.
     Hakan Şükür'ün bir sezon daha oynamak istemesinin iyi bir gelişme olduğunu belirten Feldkamp, maçta yaşadığı sıkıntıları da ''Emre'nin sarı kartı vardı. Song'un sakatlığı nüksetti, Mehmet Topal da çok yorgundu. Defansımız yorgun ve sakatsa, gol yeme riskimiz daha fazla oluyor. O yüzden Mehmet Topal'ı çıkardım'' diye konuştu.
     Feldkamp, gelecek sezon takımda kalmayacağının belli olmasının, takım üzerinde olumsuz etkisi olduğuna inanmadığını dile getirerek, ''Bu açıklamaların yapılması çok doğru. Gelecek sezon teknik direktörleri olmasam da takımın şekillenmesinde benim büyük rol oynayacağımı biliyorlar'' ifadesini kulandı.
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Galatasaray'ı hafta başında çok iyi analiz ettiklerini ve iki puanı kaybeden tarafın kendileri olduğunu söyledi.
     Daha aktif, iyi oynayan, üreten ve futbolun gereklerini yapan takım olduklarını ifade eden Sağlam, ''Maçı hiç çirkinleştirmedik. Galatasaray'ın bu oyun kurgusuyla sahaya çıkacağını beklemiyordum, şaşırdım. Maçtan önce kadroyu gördüğümde oyuncuları yerlerine yerleştirmekte zorluk çektim. Bu kadroyla sahaya çıkması işimizi kolaylaştırdı. Galip dönebilseydik, ligde kalmak adına iyi bir avantaj elde ederdik'' dedi.


Bu haber 407 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,323 µs