En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

30 Mart 2008 22:00 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'de 28. hafta maçları Galatasaray - Gaziantepspor karşılaşmasıyla tamamlandı. Galatasaray kendi evinde seyircisiz oynadığı maçta Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düştü v

ANKARA - Turkcell Süper Lig'de 28. hafta maçları Galatasaray - Gaziantepspor karşılaşmasıyla tamamlandı. Galatasaray kendi evinde seyircisiz oynadığı maçta Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düştü ve 61 puanla 2. sırada kaldı.
     Ligde dün oynanan Beşiktaş derbisinde Alex'in attığı 2 golle ezeli rakibini 2-1 yenen Fenerbahçe en yakın takipçisi Galatasaray ve Sivasspor'un 2 puan önünde 63 puanla lider durumda bulurken, Galatasaray ile aynı puana sahip avarajla 3. sırada yer alan Sivasspor ise Kasımpaşa deplasmanından 4-0'lık farklı bir galibiyet alarak, zirve yarışını Beşiktaş'ın 3 puan önünde sürdürdü.
     22 golün atıldığı 28. haftada gol sesinin çıkmadığı tek maç Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşması olurken, 4 maçı ev sahibi takımlar, 3 maçı ise deplasman takımları kazandı.
     Gol krallığı yarışında, bu hafta Beşiktaş derbisinde gol atmamasına rağmen Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih 14 golle ilk sırada yer alırken, bu futbolcuyu Ankaraspor'lu De Nigris 13 golle izliyor.
     Gol krallığı yarışında 3. durumda bulunan Alex ise Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle Fenerbahçe'yi gol sayısını 12'ye çıkarttı.
     Bu futbolcuları 11'er gol ile Galatasaray'lı Ümit Karan, Kayserispor'lu Gökhan Ünal, Sivasspor'lu Mehmet Yıldız, Trabzonspor'lu Umut Bulut ve Beşiktaş'lı Holosko izlerken, gol krallığında son sırada attığı 10 gol ile Fenerbahçe'Li Kezman bulunuyor.


Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,559 µs