En Sıcak Konular

AYHAN YALÇINKAYA CHP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY

30 Mart 2008 15:23 tsi
AYHAN YALÇINKAYA CHP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY CHP Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

SİVAS - CHP Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Yalçınkaya, CHP Sivas İl Teşkilatı binasında düzenlediği basın toplantısında, 26-27 Nisan 2008'de yapılacak olan 32. CHP Olağan Kurultayı'nda genel başkan adayı olduğunu kaydetti.
     ''Manda ve himaye kabul edilemez'' kararının alındığı, ulusal kurtuluş mücadelesinin askeri niteliğinin yanı sıra siyasi bir nitelik kazandığı Sivas Kongresi'nin yapıldığı ilde Cumhuriyet Halk Partisi'nin il binasında yeni bir siyasi mücadele döneminin bugünden itibaren başladığını söyleyen Yalçınkaya, ''Burada tüm halkımı, tüm Türkiye'yi bu kavgaya omuz vermeye, destek vermeye huzurlarınızda bir kez daha çağırmak istiyorum'' dedi.
     Ülkede çok ciddi ve büyük sorunlarla karşı karşıya olunduğunu öne süren Yalçınkaya, ''Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmadan Türkiye düzelmeyecektir'' dedi. Yalçınkaya, şunları kaydetti:
     ''Cumhuriyet Halk Partisi'ni ülkenin doğusunda olmayan, batısında olan, sahil şeritlerinde olan bir parti, yerel bir parti olmaktan çıkaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi'ni yeniden Türkiye'nin partisi haline getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni bir kadroya ihtiyacı var, dinamik bir kadroya ihtiyacı var. Genç bir kadroya ihtiyacı var. Öyle genel merkez binasından, oturarak Türkiye'yi yönetme iddiasında değil, Şırnak'tan Tekirdağ'a kadar parti minibüsünü altına alıp belki 1 ay Ankara'daki koltuğuna dönmeden, kent kent, kasaba kasaba, köy köy halkı örgütleyecek dinamik bir kadroya ihtiyacı var Cumhuriyet Halk Partisi'nin.''

Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,854 µs