En Sıcak Konular

POLAT: GÖREVLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE İFA ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

28 Mart 2008 15:49 tsi
POLAT: GÖREVLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE İFA ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi günü yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi günü yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.
     Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde gerçekleştirilen mazbata törenine basın mensupları alınmazken, törenin ardından eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte medya mensuplarına poz verdi.
     Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Polat yönetiminin mazbatalarını Genel Kurul Divan Başkanı Anıl Büyükeroğlu'nun elinden aldığını ve başkanlık devir tesliminin de yapıldığını kaydetti.
     Adnan Polat, yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak bugün resmen göreve başladıklarını ifade ederek, ''Seçimlerden önce en önemli misyonumuzun birliktelik ve projelerin tamamlanması olduğunu açıklamıştık. Görevlerimizi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız'' dedi.
     Polat, Özhan Canaydın için de, ''Bugüne kadar bana hep destek verip, seçim döneminde de desteğini esirgemeyen, bundan sonra da yardımlarına ihtiyacımız olacak Sayın Başkanımız Özhan Canaydın'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Galatasaray'a büyük hizmetler verdi. İnşallah yardımlarını bu dönemde de alacağız'' ifadelerini kullandı.
     Galatasaray'da başkanlık görevini Adnan Polat'a devreden Özhan Canaydın ise açıklamasına, ''Bir dönemi bitirdik, yeni bir dönem başlıyor'' diyerek başladı.
     Adnan Polat'a başından sonuna kadar destek verdiklerini kaydeden Canaydın, ''Bundan sonra da desteğimizi hiçbir şekilde esirgemeyeceğiz. Mazbatasını şimdi alan Sayın Başkan Adnan Polat ve ekibine başarılar diliyoruz. Her zaman yanında olacağız. Her ihtiyaç hissettiklerinde koşarak geleceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzü her fırsatta göstereceğiz. İşte Galatasaray bu, işte camiamız bu. Yeni başkanımızı kutluyorum'' şeklinde konuştu.


Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,065 µs