En Sıcak Konular

HAKAN ŞÜKÜR: ''GELECEK SEZON DA FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM'',

28 Mart 2008 07:19 tsi
HAKAN ŞÜKÜR: ''GELECEK SEZON DA FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM'', Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Hakan Şükür, gelecek sezon da futbola devam etmek istediğini belirterek, bu takımın Galatasaray olmasının kendisini çok mutlu edeceğini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Hakan Şükür, gelecek sezon da futbola devam etmek istediğini belirterek, bu takımın Galatasaray olmasının kendisini çok mutlu edeceğini söyledi.
     Hakan, NTV Spor kanalında yayınlanan röportajında, bu sezon rotalarının şampiyonluk olduğunu dile getirerek, ''Şu anda Fenerbahçe ile birlikte averajla ikinci durumdayız. Baştan koyduğumuz hedeflerde, Avrupa kupasında talihsiz bir mağlubiyetle saf dışı kalmamız dışında sapma olmadı. Bugüne kadar 7 şampiyonluk yaşadım ve İnşallah kaptan olarak 8. şampiyonluğumu kazanmak istiyorum'' dedi.
     Futbol oynamaya devam etmek istediğini belirten Hakan Şükür, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Bu şampiyonluk çok önemli. Fiziksel yönümün güçlü olduğunu düşünüyorum. Futbola devam etmek istiyorum, bu Galatasaray'da olursa beni çok mutlu edecek. Yeni bir başkan yeni bir yönetimle, gerçi geçmişten de aramızda olan saygıdeğer insanlar, onlarla oturup beraber karar vereceğiz. Darılma gücenme yok, bizler bu camianın insanlarıyız. Ama şartlar ne olur şu an bilemiyorum.''
     Hakan, ''Gideceğin yer ABD olabilir mi?'' şeklindeki bir soruyu, ''Bu anlamda teklifleri 1.5 ay önce çok aldım. Ama burada yapacağım şeyler olacağına inandığım için kaldım. Okula giden çocuklarım var. Yaşım da 37 oluyor. Buna sezon sonu karar vereceğim, ama bu tür teklifleri alıyorum'' diye yanıtladı.
     Sezon sonunda rüzgarın her yerden esebileceğini dile getiren Hakan, ''Ben her şeye hazırlıklıyım. Bıraksam da kalsam da. Benim işim mücadele etmek. Çok karamsar değilim. Oynarsam elimden geleni yaparım'' ifadesini kullandı.

Bu haber 270 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,561 µs