En Sıcak Konular

AKSARAY ÜST GEÇİDİNİN BİR BÖLÜMÜ TRAFİĞE KAPANDI

27 Mart 2008 21:41 tsi
AKSARAY ÜST GEÇİDİNİN BİR BÖLÜMÜ TRAFİĞE KAPANDI Aksaray üst geçidinin bir bölümü, İstanbul Metrosu Yenikapı-Unkapanı arası metro inşaatı nedeniyle trafiğe kapandı.

İSTANBUL - Aksaray üst geçidinin bir bölümü, İstanbul Metrosu Yenikapı-Unkapanı arası metro inşaatı nedeniyle trafiğe kapandı.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Aksaray-Yenikapı metro istasyonları arasındaki 700 metre uzunluğundaki tünelin 420 metrelik bölümünün tamamlandığı belirtildi.
     Aksaray hafif metro önündeki metro şaftı ile işletme altındaki Aksaray hafif metro istasyonu arasındaki yaklaşık 150 metrelik bağlantı kısmının inşaatına başlanmakta olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''Bu nedenle Laleli-Aksaray-Unkapanı istikametinden gelerek köprü üzerinden u dönüşü yapıp Laleli-Yenikapı-Sahil güzergahına gitmek isteyen araçlar bu yolu kullanamayacaklar. Araçlar, Haseki kavşağından veya Vatan Caddesi kavşağından geri dönüş yapabilecekler.
     İki aşamalı yapılacak inşaat çalışmasının birinci aşaması 31 Mayıs 2008'de tamamlanacak. Son aşaması ise 1 Haziran 2008-28 Şubat 2009 tarihleri arasında yapılacak. Aşamaların tamamlanmasının ardından yollar eski haline getirilecek ve imal edilen Aksaray-Yenikapı bağlantı yapısı içinde ray montajına başlanacaktır. Trafik aktarım çalışmaları sırasında geçici trafik sirkülasyon projesi gereğince gerekli düzenlemeler yapılarak, trafik levha, işaret ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanacak, 24 saat boyunca sürücü ve yayalar yönlendirilecektir.''

Bu haber 388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,867 µs