En Sıcak Konular

GÜL-YAZICIOĞLU GÖRÜŞMESİ

27 Mart 2008 19:45 tsi
GÜL-YAZICIOĞLU GÖRÜŞMESİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi parti liderleriyle yaptığı görüşmeler çerçevesinde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabul etti.

ANKARA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi parti liderleriyle yaptığı görüşmeler çerçevesinde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabul etti.

Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme saat 17.00'de başladı.

YAZICIOĞLU: GÖRÜŞLERİMİ AKTARDIM
     BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ''Güneş Operasyonu, operasyonun ardından yaşanan tartışmalar, terörle mücadele ve Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin Türkiye'yi ziyareti'' hakkında bilgi verdiğini söyledi.
     Cumhurbaşkanı Gül ile yaklaşık 1 saat 15 dakika süren görüşmenin ardından Çankaya Köşkü'nde gazetecilere açıklama yapan ve soruları yanıtlayan Yazıcıoğlu, son siyasi gelişmelerle artan tansiyonun görüşülüp görüşülmediğinin sorulması üzerine, bir siyasetçi ve siyasi parti lideri olarak görüşlerini aktardığını söyledi.
     Türkiye'nin, ekonomik, sosyal ve siyasal istikrara ihtiyacı olduğunu ifade den Yazıcıoğlu, ''Son tartışmaların meydana getirdiği gerilimi ve Türkiye açısından ortaya çıkarabileceği sorunları herkesin sorumluluk bilinciyle takip etmesi gerekir. İçerideki siyasi gündemle ilgili çok fazla konuştuğumuzu söyleyemem'' diye konuştu.
     Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün, ''son zamanda tırmanan tansiyonun düşürülmesi için dikkatli olunması yönünde bir telkini olup olmadığı'' sorusu üzerine, söylenenleri anlatamayacağını, ancak kendi düşüncelerini ifade ettiğini söyledi.
     Cumhurbaşkanı Gül'ün, son yaşanan süreçte siyasilerin tutum ve demeçlerine ilişkin bir uyarısı olup olmadığı sorusunun yinelenmesi üzerine Yazıcıoğlu, ''Bana bunu söylemedi. Herhalde gerilim oluşturanlardan olmadığım için'' dedi.
     Yazıcıoğlu, son siyasi gelişmelerin görüşmede gündeme gelip gelmediğine ilişkin tekrarlanan soruya, ''Hiçbir şey konuşulmaması söz konusu değil'' yanıtını verdi.



Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,270 µs