En Sıcak Konular

YILDIRIM, İLK KEZ BİR DERBİ MAÇINDA GÖREV YAPACAK

27 Mart 2008 14:50 tsi
YILDIRIM, İLK KEZ BİR DERBİ MAÇINDA GÖREV YAPACAK Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 29 Mart Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda yapılacak derbi maçı yönetmekle görevlendirilen Yunus Yıldırım, kariyerinde ilk kez bir derbi maçında düdük çalacak.

ANKARA - Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 29 Mart Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda yapılacak derbi maçı yönetmekle görevlendirilen Yunus Yıldırım, kariyerinde ilk kez bir derbi maçında düdük çalacak.
     2003-2004 sezonundan itibaren Süper Lig hakemi klasmanında olan Manisa bölgesinden 38 yaşındaki öğretmen Yunus Yıldırım, bugüne dek ligde ve kupada Fenerbahçe'nin 17, Beşiktaş'ın ise 13 maçına çıktı.
     Bu maçlarda Fenerbahçe, 16 galibiyet ve 1 beraberlik alıp hiç yenilmezken, 47 gol attı, kalesinde ise yalnızca 11 gol gördü.
     Beşiktaş ise Yıldırım'ın görev aldığı 13 karşılaşmanın 10'unda galip gelirken, 2'sinde berabere kaldı, 1'ini ise yitirdi. Siyah-beyazlıların bu maçlarda attığı 24 gole, rakipleri 13 golle karşılık verdi.
     2005-2006 sezonunda ligde 23, kupada da 2 maç yöneterek o sezon en fazla görev verilen hakem olan Yıldırım, bu sezon da ligde Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle birlikte 16. maçına çıkacak.
     Böylelikle Fırat Aydınus ile birlikte ligde bu sezonun da en fazla maç yöneten hakemi durumuna gelen Yıldırım, 2007-2008 sezonunda 1 de Fortis Türkiye Kupası maçında düdük çaldı.
     Yıldırım, bu sezon ligde şu ana dek yönettiği 15 maçta 58 sarı, 2 de kırmızı kart gösterirken, hiç penaltı vermedi ve deneyimli hakemin yönettiği maçlarda toplam 45 gol atıldı.

Bu haber 438 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,626 µs