En Sıcak Konular

(A) MİLLİLER BELARUS MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

24 Mart 2008 21:38 tsi
(A) MİLLİLER BELARUS MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan (A) Milli Futbol Takımı, Belarus ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.

İSTANBUL - 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan (A) Milli Futbol Takımı, Belarus ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü medyaya açık tutulurken, futbolcular iki grup halinde çalıştı. Bir grup koşunun ardından antrenmanı bırakırken, öteki grup yarı sahada çift kale maç yaptı.
     Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadrodan çıkarıldığı açıklanan Gökhan Zan da takımla birlikte çalışırken, sakatlığı bulunduğu bildirilen kalece Volkan Demirel'in ise kaleci antrenmanını normal bir şekilde yaptığı görüldü.
     (A) Milli Takım, Belarus maçı için yarın sabah saatlerinde bu ülkeye gidecek.
     Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan futbolcular, Avrupa Şampiyonası finalleri için iddialı konuştu.
     Gökdeniz Karadeniz, Belarus ile bir hazırlık maçı yapacaklarını ve hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade ederek, ''Avrupa Şampiyonası finallerinde iyi bir derece almak istiyoruz. İnşallah kupayı kaldırırız. Milli takıma, Trabzonspor'da oynadığımdaki dönemdekinden daha fazla katkı sağlamak istiyorum'' dedi.
     İngiltere'de Middlesbrough forması giyen Tuncay Şanlı da milli takıma kalabalık bir kadro çağrıldığını ifade ederek, ''İyi bir hazırlık sürecinden geçiyoruz. Hocamıza da güveniyoruz. Gruptaki rakiplerimiz çok önemli olabilir, ama daha önemlisi, finallerde bizim sahaya yansıtacağımız performans olacak'' diye konuştu.
     Takıma yeni katılan oyuncular olduğunu kaydeden Nihat Kahveci de Avrupa Şampiyonası finallerinin önemine değinirken, üzerlerinde bir baskı olup olmadığı sorusuna ''Zaten gruptan çıkarken üzerimizde baskı vardı. Şimdi finallerde en iyisini yapmaya çalışacağız. Finaller, tüm futbolcular için de önem taşıyor'' yanıtını verdi.


Bu haber 410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,707 µs