En Sıcak Konular

POLAT: 3 PUAN ÇOK İYİ

23 Mart 2008 22:27 tsi
POLAT: 3 PUAN ÇOK İYİ Galatasaray Kulübü'nün dün yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat, Denizlispor'u 2-1 yendikleri maçın çok zorlu geçtiğini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün dün yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat, Denizlispor'u 2-1 yendikleri maçın çok zorlu geçtiğini söyledi.
     Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına çok kısa bir açıklama yapan Polat, ''Söyleyecek fazla bir şey yok. 3 puan çok iyi. Çok yorulduk ve stresten öldük'' dedi.
     Galatasaray'ın kalecisi Aykut, 88. dakikada hatalı gol yiyen Denizlispor kalecisi Hamidou'ya destek vererek, ''Berabere bitse yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı olurdu, ama yenildiler hatalı oldu'' dedi.
     Galibiyet golünü atan Servet Çetin ise ikinci yarının ilk 15 dakikasından sonra elinden geldiğince hücuma katılmaya çalıştığını belirterek, ''Çok şık gol olmadı ama galibiyeti getirdi. Kazanmasını bildik'' dedi.
     Arda Turan da Denizlispor'un iyi kapandığını ifade ederek, ''Açmakta zorlandık ama sonuçta galip geldiğimiz için mutluyuz'' diye konuştu. Arda, oyundan çıkarken yaptığı hareketlerle ilgili olarak, ''Bu kendi içimde yaşadığım bir üzüntüydü. Belki oyunda kalırsam skoru değiştirebilirim diye. Kesinlikle hocama veya bir başka birine tepkim yok'' dedi.
     Okan Buruk ise yeni başkan Adnan Polat'ın hayatında önemli bir yeri olduğunu belirterek, ''Yeniden takıma dönmemde katkısı oldu. Zaten ilk A takıma çıktığımda da yöneticiydi. Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.
     Bu arada, Arda'nın maçtan sonra stattan takım otobüsü yerine bir polis aracıyla ayrılması dikkati çekti.
     Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak başarılı kurtarışlar yapan kalecilerinin son dakikalarda yediği hatalı golle yenildiklerini söyledi.
     Denizlispor'un kalecisi Hamidou ise son dakikalarda yediği hatalı gol için üzüldüğünü vurgulayarak, 'Hatalarda üzülüyoruz. En az 1 puan alabilirdik, şanssız bir gol yedik. O pozisyonda ışıklar gözüme geldi, top direğe çarptı. Servet de iyi mücadele etti ve gol oldu. Büyük bir hata, üzülüyorum, ama futbol içinde böyle şeyler oluyor'' dedi.


Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,436 µs