En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ LİDERLİK KOLTUĞUNDAN OLDU

22 Mart 2008 22:22 tsi
BEŞİKTAŞ LİDERLİK KOLTUĞUNDAN OLDU Beşiktaş, Türkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 2-1 yenilerek, hem 5 haftadır süren galibiyet serisine son verdi hem de 3 haftadır oturduğu liderlik koltuğundan oldu.

İSTANBUL - Beşiktaş, Türkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 2-1 yenilerek, hem 5 haftadır süren galibiyet serisine son verdi hem de 3 haftadır oturduğu liderlik koltuğundan oldu.
     Haftaya 58 puanla lider giren siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçtan puansız ayrılırken, Galatasaray maçının ardından oturduğu liderlik koltuğunu da yitirmiş oldu. Siyah-beyazlılar, dün Kasımpaşa'yı yenen Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde kaldı.
     Kayserispor yenilgisi sonrası ligde yaptığı Ankaraspor, Denizlispor, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarını üstüste kazanan ''kara kartallar'', 5 maç sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yenilip bu galibiyet serisini de sürdüremedi.
     Bu sezon ''3 büyükler''in adeta ''belalısı'' olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu geleneği Beşiktaş karşısında da sürdürdü.
     Daha önce Fenerbahçe'yi sezonun ilk yarısında 2-0 yenen ve ikinci yarıda 2-2 berabere kalan lacivert-turunculu ekip, ilk yarıda Beşiktaş ile 0-0, Galatasaray ile de 2-2 berabere kalarak, puan almayı başarmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün de Beşiktaş'ı 2-1 yenerek hem liderlikten etti, hem de büyük takımlar karşısındaki başarısını sürdürdü.
     Beşiktaş'ta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasının 42. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Bobo, Fenerbahçe ile gelecek hafta yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek.
     Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Rüştü Reçber, sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkamadı.
     İkinci yarının başında yerini Hakan'a bırakan Rüştü'nün durumunun, yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirilirken, Fenerbahçe derbisi öncesi deneyimli kalecinin sakatlanması teknik heyeti sıkıntıya soktu.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında Bobo'nun kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Beşiktaş, son 2 haftadır adeta kırmızı kartlara abone oldu.
     Siyah-beyazlılarda, geçen haftaki Trabzonspor maçının 49. dakikasında İbrahim Toraman kırmızı kart görmüş ve takımını yalnız bırakmıştı.
     Siyah-beyazlıların bu sezonki kırmızı kart sayısı da 7'ye çıktı. Beşiktaş'ta ligde İbrahim Toraman (2), Cisse, Rüştü, Tello, Ali Tandoğan ve Bobo kırmızı kart gördü. Rüştü'nün, ligin ilk yarısındaki Trabzonspor maçının 79. dakikasında gördüğü kırmızı kartın cezası hatalı verildiği gerekçesiyle kaldırılmıştı.


Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,346 µs