En Sıcak Konular

BAKAN ÇELİK, TOBB, ATO VE ASO BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

21 Mart 2008 18:12 tsi
BAKAN ÇELİK, TOBB, ATO VE ASO BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı konusunda her kesimin farklı taleplerde olduğunu ifade etti...

ANKARA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı konusunda her kesimin farklı taleplerde olduğunu ifade ederek, en üst düzeyde uzlaşma çabasında olduklarını ve sonuna kadar bu gayreti sürdüreceklerini söyledi. Bakan Çelik, Bakanlık'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdemir ile görüştü.
     Çelik, toplantının ardından yaptığı açıklamada, görüşmede Sosyal Güvenlik Reformu'nu ve çalışma hayatını ilgilendiren diğer konuları değerlendirdiklerini belirtti.
     Bu konulardaki talepleri aldıklarını ve bunları değerlendirme çabası içinde olacaklarını dile getiren Çelik, tüm bu görüşmelerin reform sürecine olumlu katkı yapacağını umut ettiğini söyledi.
     Heyetin ayrılmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, bir gazetecinin ''3 gündür burada gazetecilerin nasıl yıprandığına siz de tanık oluyorsunuz'' sözleriyle gazetecilerin yıpranma hakkının ortadan kaldırılmaması yönündeki talebi dile getirmesine, tebessümle yanıt verdi.
     Çelik, kıdem tazminatına ilişkin bir başka soruyu yanıtlarken, kıdem tazminatının çok tartışmalı bir konu olduğunu, bunu taraflarla ele alıp formüle etmeden konuşmayı doğru bulmadığını söyledi.
     Bakan Faruk Çelik, tasarıyla ilgili bundan sonraki gelişmelerin sorulması üzerine, ''Her kesimin talebi başka, en üst düzeyde uzlaşma sağlama çabasındayız. Sonuna kadar bu gayret içinde olacağız'' diye konuştu.

Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,611 µs