En Sıcak Konular

GALATASARAY'DA 3 ADAY ÇEKİLDİ

12 Mart 2008 16:45 tsi
GALATASARAY'DA 3 ADAY ÇEKİLDİ Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.
     Bu çekilmelerin ardından, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adayı olarak sadece Adnan Polat ile Nazım Durak kaldı. Çekilen 3 adaydan Adnan Öztürk, Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği yazıda, yöneticilik deneyiminden bahsederek, ''2004-06 yıllarında Özhan Canaydın döneminde görev aldım. Yöneticilikten ayrıldıktan sonra camiamızın çağrıldığım her kuruluna hizmet etmeye çalıştım. Yönetime talep olduktan sonra ummadığım ve ne yazık ki yakıştıramadığım eylem ve söylemlerle özel ve iş hayatımda yıpratılmaya çalışıldım. Bunu hak ettiğime inanmıyorum ve esefle karşılıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfı'na daha fazla vakit ayırmak için, başkanlık seçimine katılmamaya karar verdim'' dedi.
     Adaylardan Taner Aşkın, Galatasaray Kulübü'nde bugüne kadar aleyhinde en ufak bir konu olmadığını, ticaret ve kurumsal hayatında işinin belli olduğunu belirterek, başkan adaylığı süresince hazırladığı projeleri anlattı.
     Kimseyi arkasına alarak yola çıkmadığını vurgulayan Taner Aşkın, ''Fikir birliğine ulaştığım, güvendiğim insanlarla yola çıktım. Maalesef siz bize 'Birer koltuk alın, burada oturun' diyorsunuz. Biz orada konu mankeni değiliz, kimse kusura bakmasın. Biz böyle bir oyunun, senaryonun içerisinde olamayacağız. Biz yapılacak seçimlere katılmamaya karar verdik. Ben de aday olmayacağım'' dedi.
     Başkan adaylarından Serdar Eder ise ''Bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum, kimsenin listesine girmiyorum'' diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.


Bu haber 416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,396 µs