En Sıcak Konular

CHP'de parti içi hesaplaşma ayyuka çıktı

9 Eylül 2007 15:51 tsi
CHP'de parti içi hesaplaşma ayyuka çıktı CHP'nin, kuruluşunun 84. yılı sebebiyle parti yönetimi, kutlamalar çerçevesinde Anıtkabir'e çıkarken,Genel merkez önünde ise,Sarıgül'ün 'Parola 999' sloganıyla muhalif hareketi başladı.

Sabahın erken saatlerinde Anıtkabir önünde binlerce partili toplandı. Aynı saatlerde parti genel merkez önünde ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün 'Parola 999' sloganıyla muhalif hareketi başladı.

Başkent'te bugün, CHP'nin iki farklı etkinliği yaşandı. Bir taraftan 84. kuruluş dönümü sebebiyle; CHP Lideri Deniz Baykal öncülüğünde bugün saat 10.30'da Anıtkabir'e çıkan CHP'liler, Anıtkabir önünde büyük bir kalabalıkla toplanırken, diğer taraftan parti genel merkezi önünde Sarıgül'ün başlattığı muhalif hareketin protesto gösterileri yapıldı.

84. kuruluş yıldönümünde CHP'nin de kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal'i Anıtkabir'de ziyaret eden binlerce partili, sabahın erken saatlerinde pankart ve parti bayraklarıyla Anıtkabir girişi önünde toplandı. Kalabalık nedeniyle caddeyi trafiğe kapatan polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Partililer, Genel Başkan Baykal'ın gelmesine yakın, Anıtkabir'e girmeye başladı. Anıtkabir'e girişte parti bayraklarının kapı güvenliğince içeriye girmesine müsaade edilmedi.

CHP parti yönetimi, yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'e çıkmaya hazırlandığı sırada genel merkez önünde ise Sarıgül'ün 'Parola 999' sloganıyla muhalif hareketi başladı.

Polisin güvenlik barikatı kurduğu parti önünde toplanan muhalifler, yönetimi protesto etti. Parti önüne gelen seçim otobüsünden sık sık "CHP'nin kapılarını gerçek sahipleri halka açmaya az kaldı" anonsu yapılırken, çok sayıda muhalif partilinin ise 'Baykal gitme vakti geldi" yazılı tişörtler giydikleri görüldü. CHP Genel Başkanı Baykal'ın Anıtkabir'e çıkmaya hazırlndığı saatlerde, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül de parti önündeki protesto gösterilerine katıldı.



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,059 µs