En Sıcak Konular

CANAYDIN: 'BENİ ÇİZGİ ROMAN KAHRAMANINA ÇEVİRDİNİZ'

7 Mart 2008 19:02 tsi
CANAYDIN: 'BENİ ÇİZGİ ROMAN KAHRAMANINA ÇEVİRDİNİZ' Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, seçimli olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını açıklamasına rağmen, bu durumun speküle edildiğini, görevini güzel bir dönemde bıraktığını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, seçimli olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını açıklamasına karşın, bu durumun speküle edildiğini, görevini güzel bir dönemde bıraktığını söyledi.
     Mecidiyeköy'deki kulüp binasında, başkan adaylarının oy pusulası renk seçimini gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Özhan Canaydın, Galatasaray'da yeni bir dönemin başladığını ve hayırlı olacağını kaydetti.
     Sarı-kırmızılı kulüpte yeni ufukların açılacağını dile getiren Canaydın, şöyle konuştu:
     ''Biz gereken kanalları açtık. Bundan sonraki arkadaşlarımız da bu kanallardan yürüyerek hareket edecek. Güzel bir dönemde bırakıyoruz. Sportif olarak iyi durumdayız. Seyrantepe'nin temelleri atıldı. Tesislerimiz yenilendi. Mutlu bir ayrılık oluyor, ama en büyük mutluluk, üyelerimizin Büyük Kulüp'te ve dün Galatasaray Adası'nda verdikleri 'Geri dön. Seni çok seviyoruz' mesajıydı. Hiçbir başkan, Galatasaray'da böyle uğurlanmadı. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı alan başkanımız bile dönemini tamamlamadan bırakıp gitti. O nedenle, bu benim için mutlulukların en büyüğüdür. Camiaya ve beni sevenlere teşekkür ediyorum. Zamanında bırakmayı, bu sevgi seli içinde ayrılmayı, yaptığımız 6 senelik zor görevin mükafatı olarak gördüğüm için ayrılıyorum. En iyi zamanı da tespit ettiğimi zannediyorum. Çok keyifliyim. Görevini yapmış bir insan olarak, bir Galatasaraylı olarak, bir miktar borcumu ödediğim kanaatindeyim. Galatasaray'a borcumuz bitmez. Güzel tabloyu gördüm ve bu en güzel dönemde bırakmaya karar verdim.''
     Canaydın, kulübün mali genel kurul toplantısında başkan adayı olmayacağını açıklamasına rağmen, basında bu durumun sürekli irdelendiğini belirtirken, basın mensuplarına, ''Aday olmam konusunu hep spekülasyon yapıp, beni çizgi roman kahramanına çevirdiniz'' diye sitemde bulundu.
     Mali genel kurulda manen ve madden ibra olduğunu dile getiren Canaydın, ''O günden beri, devamlı şekilde aynı şeyleri söylememe rağmen, sürekli 'Tekrar dönüyor' diye yazıldı. Bugünkü gazetelerde de yine aday olduğum yer aldı. Galiba hepinizi yanılttım, çünkü kararımda durdum. Belki yanlış haber yapmanıza neden oldum, ama onun için de özür diliyorum'' diye konuştu.


Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,014 µs