En Sıcak Konular

ZICO: BURADA KALMAK DAHA DA ZOR

6 Mart 2008 20:56 tsi
ZICO: BURADA KALMAK DAHA DA ZOR Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bulundukları noktaya gelmenin zor olduğunu, ancak bundan sonraki başarıların daha da zor olacağını ifade etti...

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bulundukları noktaya gelmenin zor olduğunu, ancak bundan sonraki başarıların daha da zor olacağını ifade ederek, ''Aynı ciddiyetimizi, mücadelemizi, isteğimizi, çalışmamızı sürdürmemiz gerekiyor'' dedi.
     Zico, Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra gazetecilerin kendisine yaptığı sürpriz doğum günü kutlamasının ardından soruları yanıtladı.
     Takımına güvendiğini ifade eden Zico, özellikle (G) grubunda yaptıkları ilk maçlarda ortaya koydukları performansla, bu isteği ve hevesinin daha da arttığını vurguladı. Grup maçlarından önce 'Gereksiz terslikler yaşamazsak bu hedefimize ulaşabiliriz' dediğini hatırlatan Zico, şunları söyledi:
     ''Elbette şu anda, bizim için önemli olan buraya gelmek, ama burada kalmak çok daha önemli. Bundan sonra bizim göstereceklerimiz de çok önemli. Buraya kadar gelmek zor, ama burada kalmak daha da zor. Türk futbolu için, Fenerbahçe için, camia için, oyuncularım adına ve Türk halkı için de çok mutluyum.
     Bunu (Üst turları) nasıl başarmamız gerekiyor? Aynı ciddiyetimizi, mücadelemizi, isteğimizi, çalışmamızı sürdürmeliyiz. Bunu sürdürdüğümüz sürece, daha ilerileri hedefleriz ve gideriz. Bu noktalara gelip, tutunamayıp düşmenizin hiçbir anlamı yoktur. Önemli olan, geldiyseniz, burada kalabilmektir. Benim de amacım bu takımı daha güzel günlere götürmek.''
     Zico, Sevilla maçından sonra yaptığı bir açıklama hatırlatılarak yöneltilen ''Final çok mu büyük hayal?'' şeklindeki soruya verdiği yanıtta, henüz finali göremediklerini, yaklaştıkları zaman düşüneceklerini ifade etti.

FENERBAHÇE'DE VESTEL MANİSASPOR MESAİSİ
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, 2. turda Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     İspanyol ekibiyle yaptığı 2.tur rövanş maçının ardından dün akşam İstanbul'a dönen sarı-lacivertliler, lig maçı hazırlıklarına, teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra'daki tesislerde akşam gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Antrenmanda, Sevilla maçının ilk 11'inde yer alan futbolculara, dinlenmeye yönelik program uygulandı. Bu oyunculardan kaleci Volkan ve Selçuk, takımdan ayrı koşu yaptı.
     Diğer futbolcular ise Zico yönetiminde, ısınma çalışmalarının ardından kanatlardan hücum organizasyonları üzerinde durdu. Şut çalışması ve yarı sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı.
     Sarı-lacivertliler, Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
     Fenerbahçe'nin, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile yaptığı maç öncesinde ısınırken sakatlanan Maldonado, takımdan ayrı olarak topla çalışmalar yaptı.
     Maldonado'nun, bu akşamki çalışma sonundaki durumuna göre, yarından itibaren takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.
     Bu arada, Sevilla ile yapılan 2. tur ilk maçında sakatlanan ve tedavisi süren Roberto Carlos'a, riske edilmemesi için Vestel Manisaspor maçında görev verilmeyeceği öğrenildi.
     Fenerbahçe muhabirleri, 3 Mart'ta 55. yaşını kutlayan Zico'ya sürpriz bir kutlama hazırladı.
     Brezilyalı teknik adam, antrenmandan sonra gazetecilerin kendisi için getirdiği doğum günü pastasını kesti.
     Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün, Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile yapılan maçta Lincoln'e yönelik hareketi nedeniyle PFDK'nın 4 maç ceza verdiği kaleci Volkan Demirel için Tahkim Kurulu'na başvuracağı öğrenildi.
     Bugünkü antrenmanda koşu yapan Volkan, verilen ceza konusunda, indirim olabileceğini söylemekle yetindi.



Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,611 µs