En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'NİN SEVİLLA ZAFERİ İSPANYA BASININDA

5 Mart 2008 10:49 tsi
FENERBAHÇE'NİN SEVİLLA ZAFERİ İSPANYA BASININDA Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe ile ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, Sevilla defansı sert dille suçlanarak, ''Rüya kabusa döndü. Cehennem defanstaydı'' denildi.

SEVİLLA - Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı penaltılarda eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe ile ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, Sevilla defansı sert dille suçlanarak, ''Rüya kabusa döndü. Cehennem defanstaydı'' denildi.
     ''Kahrolası penaltılar'' ifadesini manşetine çıkaran As gazetesi, ''Cehennem, Sevilla'nın defansındaydı. Geride büyük hatalar yaparak, vasat bir ikinci yarı oynadı. Sevilla dengesizliğinden ve şüphelerinden öldü'' yorumunu yaptı. ''Sevilla, kendi defans cehenneminde yanıyor'' ifadesini ön plana çıkartarak, ''Gözkamaştırıcı bir başlangıç yapan Sevilla, dramatik bir şekilde son buldu. İlk dakikalarda 2-0 öne geçen Sevilla sürrealist bir şekilde Avrupa'ya veda etti'' değerlendirmesinde bulundu. Gazete, Sevilla'nın daha önce İtalya'nın FC İnter takımının da yaptığı gibi gamalı haç sembollü formayla çıkmasının Türkiye'de polemik olabileceğini, ancak Fenerbahçeli Kezman'ın da maç sonrasında formasını çıkardığında içindeki atlette Hz. İsa baskı olduğunu hatırlattı.
     El Pais gazetesi ''Elit, kusurları affetmiyor'' başlığını atarak, ''Sevilla çok fazla ikna olmuş olarak sahaya çıkıp hemen 2-0 öne geçse de en temel taktikte, defansta kan kaybetti. Penaltılarda beklenmeyen bir şekilde en iyi oynayan Volkan oldu'' denildi.
     Gazeteler ayrıca, maç öncesinde Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido'nun ateşlemek için taraftarına yaptığı ''stadı cehenneme çevirin'' çağrısıyla ilgili, ''Türkler için cehennem olmadı. Del Nido ne İstanbul'u kutsayabilecek ne de söylediği gibi ismini İspanyolnopoli olarak değiştirebilecek'' diye yazdı.
     Öte yandan, İspanyol basını kaleci Volkan ile Uğur'u ''maçın adamı'' seçti.


Bu haber 260 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,633 µs