En Sıcak Konular

SAĞLAM: SEZON SONUNDA LİGİ ŞAMPİYON BİTİRMEK DAHA DA ÖNEMLİ

4 Mart 2008 12:26 tsi
SAĞLAM: SEZON SONUNDA LİGİ ŞAMPİYON BİTİRMEK DAHA DA ÖNEMLİ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam,Turkcell Süper Lig'de şu an lider durumda bulunmanın kendileri için önemli olduğunu, ancak sezon sonunda ligi şampiyon bitirmenin çok daha önem taşıyacağını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman sırasında basın mensuplarının sorularına verdiği yanıtta, Turkcell Süper Lig'de şu an lider durumda bulunmanın kendileri için önemli olduğunu, ancak sezon sonunda ligi şampiyon bitirmenin çok daha önem taşıyacağını söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, bundan sonra işlerinin çok daha zor olacağını vurgulayarak, ''Daha fazla çalışacağız. Fedakarlık yapacağız ve camianın beklentilerine karşılık vereceğiz'' dedi.

 
Gençlerbirliği ile 7 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacakları Turkcell Süper Lig maçına da değinen Ertuğrul Sağlam, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ve kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini kaydetti.

Sağlam, ''Liderliğimizin ve Galatasaray galibiyetinin bir anlam kazanabilmesi için ve şampiyonluk yolunda sağlam bir adım atabilmemiz için kazanmamız gereken bir maç'' yorumunda bulundu.

Teknik direktör Sağlam, sakatlığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan, tedavisini hastanede sürdüren ve bugün taburcu olması beklenen yeni transfer Gordon Schildenfeld'in durumunun iyi olduğunu söyledi.

Hırvat futbolcunun herhangi bir sorununun olmadığını kaydeden Sağlam, ''Doktorlarla görüştüm. Gordon'un durumu iyi. Hafta sonunda da kadroya alabiliriz'' dedi.

Galatasaray maçında sakatlanan İbrahim Kaş'ta bir sıkıntı olduğunu anlatan Ertuğrul Sağlam, Bobo'nun sakatlığının geçtiğini, Serdar Özkan'ın durumunun iyi olduğunu, Serdar Kurtuluş'un ise 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlayacağını belirterek, ''Sakatların iyileşmesi bizi gelecek adına mutlu ediyor'' diye konuştu.



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,764 µs