En Sıcak Konular

FENERBAHÇE MAÇ ÖNCESİ SON ANTRENMANINI YAPTI

3 Mart 2008 19:40 tsi
 FENERBAHÇE MAÇ ÖNCESİ SON ANTRENMANINI YAPTI Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe, son antrenmanını Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yaptı.

SEVİLLA - Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe, son antrenmanını Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yaptı.
     Fenerbahçe'nin, Sevilla'ya getirdiği 21 kişilik futbolcu kadrosu eksiksiz antrenmana katılırken, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi. Sarı-lacivertliler, 1 saat 15 dakika süren antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra duran toplardan kale içine orta çalıştı. Yarı sahada çift kale maçla tamamlanan antremanı, Fenerbahçeli bir grup taraftar da izledi.
     Yarın oynanacak maç öncesi takımların muhtemel ilk 11'leri şöyle:
     Sevilla: Palop, Alves, Escudo, Drago, Adriano, Navas, Poulsea, Keita, Capel, Luis Fabiano, Kanoute.
     Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman.

ZİCO: HER ZAMAN EN ÜSTÜNÜ HEDEFLİYORUZ
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, ''Ben ve takımım her zaman en üstünü hedefliyoruz'' dedi.
     Maçın oynanacağı Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Zico, Fenerbahçe için önemli olanı ''kendi oyunumuzu oynamak, kendi karakterimizden uzaklaşamamak'' diye açıkladı.
     Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elenmelerinin yarınki maça etkisinin olmayacağını, her kupanın farklı karaktere sahip olduğunu kaydeden Zico, ''Biz yarınki maçın önemini biliyoruz. Galatasaray maçından sonra çıkan olayların etkisinde kalmayacağımızı biliyorum. İstanbul'dan avantajlı bir skorla geldik. Sevilla'ya karşı sahasında oynamak zor da olsa iyi bir dönemdeyiz'' şeklinde konuştu.
     Doğum gününü kutlayan gazetecilere teşekkür eden Zico, Fenerbahçe'de hedeflerine ulaşıp ulaşamadığına yönelik bir soruyu da şöyle cevapladı:
     ''Asla yetinen biri değilim. Ben ve takımım her zaman en üstünü hedefliyoruz ama şu anda gelmiş olduğumuz nokta kötü değildir. Ama sakatlık problemlerimiz oldu, örneğin Roberto Carlos'tan yarınki maçta yararlanamayacağız. Saha içinde takıma büyük destek veren bir futbolcu. Yarın hatalarımızla değil, sadece rakip bizden çok üstün olursa kaybetmeyi kabul edebilirim.''
     Zico, herhangi bir son dakika sakatlığı olmaması halinde Galatasaray derbisinde sahaya sürdüğü ilk 11'i Sevilla karşısında sahaya koyacağını ifade etti.
     Basın toplantısına Zico ile birlikte katılan futbolcu Mateja Kezman, Sevilla'nın küçük de olsa bir avantajı olduğunu ifade ederek, ''İlk 5 dakika çok önemli ama biz de iyi bir takımız. Sürpriz yapabiliriz'' dedi.
     Sevilla'nın defansta zayıf olduğunu savunan Kezman, gol atma olasılıklarının yüksek olduğunu ifade etti.
     Öte yandan, Fenerbahçe'nin Sevilla'ya gelişi sırasında İspanyol polisi ile girdiği tartışmadan dolayı gözaltına alınan Hürriyet gazetesi foto muhabiri Süleyman Arat'ın, halen gözaltında tutulurken, 'polise karşı şiddetli saldırı' suçlamasıyla savcı karşısına çıkarılacağı bildirildi.
     Türk foto muhabirinin serbest bırakılması için Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliğinin de gerekli girişimlerde bulunduğu bildirildi.



Bu haber 364 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,888 µs