En Sıcak Konular

ÇİÇEK: HEDEFE ULAŞILDIĞINDA BİRLİKLERİMİZ DÖNECEK

25 Şubat 2008 16:04 tsi
ÇİÇEK: HEDEFE ULAŞILDIĞINDA BİRLİKLERİMİZ DÖNECEK Çiçek, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın birinci gündem maddesinin,TSK'nın Kuzey Irak'taki terör örgütü unsurlarına yönelik devam eden kara harekatı olduğunu söyledi.

ANKARA - Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, kimsenin Türk Silahı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'taki terör örgütü unsurlarına yönelik devam eden kara harekatını başka türlü değerlendirmemesi, başka anlamlar yüklememesi gerektiğini belirterek, ''Bugün tekrar ifade ediyoruz, bu operasyon doğrudan doğruya PKK bölücü terör örgütüne yöneliktir ve bu operasyon hedefine ulaştığı takdirde de birliklerimiz tekrar geri dönmüş olacaktır'' dedi.
     Çiçek, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, toplantının birinci gündem maddesinin Türk Silahı Kuvvetleri'nin (TSK) Kuzey Irak'taki terör örgütü unsurlarına yönelik devam eden kara harekatı olduğunu söyledi.
     Operasyonun durup dururken yapılmadığını, Türkiye'nin işin bu noktaya gelmemesi için geçmişte elinden gelen çabayı gösterdiğini ifade eden Çiçek, ancak Türkiye'nin uzunca süredir yaptığı çağrıların cevapsız kaldığını söyledi.
     Türkiye'nin başından beri hedefinin yalnızca terör örgütü olduğunu ifade ettiğini hatırlatan Çiçek, "TSK, gerçekten bize gurur veren, şükranla karşıladığımız bir operasyonu büyük bir fedakarlıkla, büyük bir başarıyla sürdürmektedir. Hükümet olarak da millet olarak da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız, her türlü desteği veriyoruz. Başarılarını yürekten temenni ediyor ve dua ediyoruz'' diye konuştu.

Bu haber 374 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,491 µs