En Sıcak Konular

ŞEHİTLER İÇİN KOCATEPE CAMİSİ'NDE TÖREN

25 Şubat 2008 16:29 tsi
 ŞEHİTLER İÇİN KOCATEPE CAMİSİ'NDE TÖREN Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü terör örgütüne yönelik harekatta şehit olan subaylar için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi...

ANKARA - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü terör örgütüne yönelik harekatta şehit olan Piyade Binbaşı Zafer Kılıç, Kara Pilot Yüzbaşı Tekin Işık ile Kara Pilot Üsteğmen Gürcan Ulucan için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.
     Törene, şehit Binbaşı Kılıç'ın eşi Sibel Kılıç, çocukları Ecem (11), Yağız (4), Yüzbaşı Işık'ın babası Muharrem Işık, annesi Müşkinaz Işık, Üsteğmen Ulucan'ın eşi Özge Ulucan, şehitlerin diğer yakınları ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve eşi, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcıları Cemil Çiçek ve Hayati Yazıcı, çok sayıda bakan, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun ve komutanların eşleri, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara garnizonunda görevli general, subay ve astsubaylar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ile diğer komutanlar, tören öncesi şehit ailelerinin yanına giderek başsağlığı dilediler. Vatandaşlar bu sırada, Cumhurbaşkanı Gül ve Orgeneral Büyükanıt'ı alkışladılar. Şehit yakınlarının da terör olaylarına tepki gösterdikleri görüldü.
     İkindi namazının ardından şehitler için kılınan cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Köksal, Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ile diğer komutanlar katıldı.
     Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, üç şehit için ayrı ayrı cenaze namazı kıldırdı.
     Cenaze namazı sırasında vatandaşlar, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'', ''Kahrolsun PKK'' sloganları attılar. Bazı vatandaşların ise hükümet üyelerine tepki gösterdikleri görüldü.
     Törenin ardından, Binbaşı Kılıç ile Yüzbaşı Işık, Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi. Üsteğmen Ulucan'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi.

Bu haber 367 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,736 µs