En Sıcak Konular

DERBİ MAÇLARIN GÜVENLİK TOPLANTILARI YAPILDI

25 Şubat 2008 17:00 tsi
DERBİ MAÇLARIN GÜVENLİK TOPLANTILARI YAPILDI İl Spor Güvenlik Kurulu, Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçların güvenlik toplantısını yaptı.

İSTANBUL - İl Spor Güvenlik Kurulu, Fortis Türkiye Kupası'nda 27 Şubat Çarşamba günü Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de de 2 Mart Pazar günü Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçların güvenlik toplantısını yaptı.
     İstanbul Valiliği'nde, Vali Yardımcısı Ergun Güngör başkanlığında toplanan kurula, Fenerbahçe Kulübü'nden yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, Galatasaray Kulübü'nden Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Beşiktaş Kulübü'nden yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş katıldı.
     Kurulun bir saatlik toplantısının ardından, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, derbi maçlarda uygulanacak önlemleri açıkladı. Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile yapacağı kupadaki çeyrek final mücadelesinde 3 bin 300 polisin görev yapacağı, Galatasaray Kulübü'nün de bu maç için ayrıca 230 özel güvenlik elemanını görevlendireceğini açıklayan Güngör, kupa derbisinde yüzde 5 kuralı gereği Fenerbahçeli taraftarlara bin 162 kişilik yer ayrıldığını bildirdi.
     Güngör, Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak lig derbisi içinse 2 bin 650 polisin görevlendirileceğini, Beşiktaş Kulübü'nün bu maç için statta 350 özel güvenlik elemanı bulunduracağını, Galatasaray taraftarlarına da statta bin 607 kişilik yer ayrıldığını kaydetti.
     İl Spor Güvenlik Kurulu'na başkanlık yapan İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, toplantıda, aynı zamanda 93 kişiye toplam 102 bin 212 YTL para cezası kesildiğini açıkladı.
     Güngör, bugünkü cezalarla birlikte kurulun bugüne kadar toplam bin 84 kişiye 1 milyon 215 bin 412 YTL ceza verdiğini bildirdi.

Bu haber 374 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,663 µs