En Sıcak Konular

Trabzonspor 5 - 1 Ç.Rizespor

26 Ağustos 2007 21:03 tsi
Trabzonspor  5 - 1  Ç.Rizespor Trabzonspor cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup etti.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Selçuk Dereli, Bülent Gökçü, Erdinç Sezertam

Trabzonspor: Tolga Zengin, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Ayman, Mustafa, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut

Çaykur Rizespor: Gonzales, Serhat, Igor, Cumhur, Ergün, Emrah, Emre, Fahri, Altan, Anderson, Riberio

MAÇ BAŞLADI
Karşılaşmaya Bordo-Mavili futbolcular başladı. Her iki takıma da başarılar...

3. dakika. Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.

4. dakika. Trabzonspor Umut Bulut ile Rize kalesinde etkili bir pozisyon buldu. Orta sahadan Rize ceza sahasına uzun atılan pasa Umut hareketlendi. Savunmanın arkasında topla buluşan Umut, meşin yuvarlağı sektirince yükseklik kazanan topu savunma uzaklaştırdı.

6. dakika. Trabzonspor Gökdeniz ile Rize kalesini yokladı. Orta sahadan Ceyhun'un uzun pasıyla topla buluşan Gökdeniz, ceza sahasının önünde meşin yuvarlağın gelişine vurdu. Kaleci Gonzales üstüne gelen meşin yuvarlağı rahatlıkla kontrol etti.

8. dakika. Trabzonspor Gökdeniz ile mutlak bir gol şansından yararlanamadı. Rizespor savunmasının arkasına Ceyhun'un pasıyla sarkan Gökdeniz, ceza sahasına girdiği anda kaleci Gonzales ile karşı karşıya kaldı. Golcü futbolcu meşin yuvarlağı kalecinin üstünden ağlara bırakmak istedi. Kaleci Gonzales son anda elleriyle çeldiği topu ikinci bir hareketle kapanarak kontrol etti. Trabzon adına mutlak bir gol şansı kaçtı.

13. dakika. Trabzonspor golü Umut Bulut ile buldu. Sol kanattan Gökdeniz, Ceyhun'un derin pasıyla süratle Rize ceza sahasına inerek sıfırdan kale alanına yerden ortasını yaptı.

Kaleci Gonzales'in müdahele edemediği pozisyonda, altıpas içinde Umut Bulut, meşin yuvarlağa ayak koyarak boş kaleye bıraktı.

Trabzonspor, Umut Bulut'un golüyle Rizespor karşısında 1-0 öne geçti.

18. dakika. Trabzonspor oyunda kontrolü eline almış durumda. Karşılaşmaya teknik direktörü olmadan çıkan Rizespor Avni Aker'de açık bir futbolu tercih ediyor.

20. dakika. Trabzonspor sağ kanattan Gökdeniz ile Rizespor kalesine etkili indi. Ceza sahası önünde iki rakibinden  sıyrılan Gökdeniz, ceza sahasındaki Umut'a pasını çıkarttı. Rize savunmasında Cumhur son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

22. dakika. Trabzonspor 2. gole çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta rakip ceza sahasına giren Umut Bulut, yanındaki Mustafa Keçeli'ye pasını verdi. Ceza sahasının sol çarprazında topu önüne alan Keçeli kaleye sert ve isabetli bir şut çıkarttı. Ağlara doğru giden topu kaleci Gonzales son anda çeldi. Meşin yuvarlak ters taraftan gol çizgisine pralel giderek kornere çıktı.

27. dakika. Avni Aker'de Trabzon'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada tempo hayli yüksek. Her iki ekipte golü düşünüyor. Maçta Bordo-Mavili ekibin 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

31. dakika. Trabzonspor 2. gole Umut Bulut ile çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Gökdeniz, ceza sahasının çarprazından ortasını yaptı. Savunmanın arasından iyi yükselip kafayı Umut Bulut vurdu. Kaleci Gonzales'in bakışları arasında yerden seken meşin yuvarlak direği yalayıp auta çıktı.

34. dakika. Trabzonspor'da Serkan Balcı rakibine yaptığı sert faul sonrası hakemden sarı kartı gördü.
36. dakika. Trabzonspor, Ceyhun Eriş ile 2. golünü buldu. Soldan gelişen atakta Mehmet Keçeli'den aldığı pasla kaleye sokulan Ceyhun, ceza sahasına girdiğini anda önünü boşalttı. Golcü futbolcunun sert şutunda kaleci Gonzales topu çıkartmadı. Meşin yuvarlak bir kez daha Rize ağlarına takıldı.

Trabzon, Ceyhun'un golüyle Rizespor karşısında 2-0 öne geçti.

41. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için son dakikalar oynanıyor. Trabzonspor Rize karşısında rahat bir futbol ortaya koyuyor.

45. dakika. Maçın ilk yarı için normal süre sona erdi. Hakem 1 dakika uzatma işaret etti.

Maçın ilk yarısı sona erdi. Trabzon, Umut ve Ceyhun'un attığı gollerle ilk 45 dakikayı Rize karşısında 2-0 üstün kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

 46. dakika. Rizespor ikinci yarıya Gökhan ile başladı. Serhat kenara alınan isim oldu.

47. dakika. Rizespor maçın başından beri en etkili atağını geliştirdi. Sağdan ceza sahasına yapılan ortaya Anderson yükseldi. Brezilyalı futbolcunun kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.

48. dakika. Trabzonspor, Gökdeniz ile Rize kalesine tehlikeli indi. Sol kanattan savunmanın arkasına atılan derin pasa hareketlenen Gökdeniz, ceza sahasına girdiği anda çarprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

 50. dakika. Trabzonspor, Gökdeniz ile 3.golünü buldu. Orta sahadan aldığı pasla Rize ceza sahasına sokulan Gökdeniz, Umut'un ters koşusuyla önünü boşalttı. Ceza sahasına sokulan Gökdeniz, yerden bir vuruşla topu kaleci Gonzales'in sağından Rize ağlarına bıraktı.

Trabzonspor, Gökdeniz'in golüyle Rize karşısında skoru 3-0 yaptı.

54. dakika. Trabzonspor 4. gole Mehmet Keçeli ile yaklaştı. Sağdan ceza sahasına sokulan Keçeli sert bir şut çıkarttı. Kaleci Gonzales topu kapanarak kornere çelmeyi başardı.

56. dakika. Rizespor gole Anderson ile çok yaklaştı. Sol kanattan Ergün'ün ceza sahasına gönderdiği ortaya iyi yükselen Brezilyalı golcü kafayı vurdu. Direğin dibine vuran meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
 57. dakika. Trabzon'da Serkan Balcı yerini Ferhat'a bıraktı.

58. dakika. Trabzonspor 4. gole bir kez daha çok yaklaştı. Sağdan Rize yarı sahasına geçen Ceyhun, kaleci Gonzales'in ilerde olduğunu fark ettiği anda uzaktan aşırtma bir vuruş denedi. Ağlara doğru giden topu kaleci Gonzales son anda tokatlayarak kornere çeldi.

Köşe atışında Trabzon yine Rize kalesine etkili oldu. Sağdan kullanılan köşe atışında savunma topu uzaklaştıramadı. Altıpas üzerinde Tolga'nın önünde kalan topa bu futbolcu voleyi vurdu. Rize savunmasına çarpan top ceza sahasının dışına kadar uzaklaştı.
60. dakika. Rize'de Fahri Tatan yerin Ferdi'ye bıraktı.

63. dakika. Trabzonspor bir kez daha gole yaklaşan taraf oldu. Sağdan hızlı gelişen atakta Ceyhun, ceza sahası önündeki Gökdeniz'e pasını çıkarttı. Gökdeniz, 18 yayı üzerinden topu düzeltip direğin dibine doğru sert bir şut çıkarttı. Kaleci Gonzales, soluna giden topa kapanarak iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

66. dakika. Trabzonspor, seyircisiz oynanan maçta Rize karşısında 3-0'lık üstünlüğünü sürdürüyor.

67. dakika. Rizespor, Riberio ile golü buldu. Sağdan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen topu Altan şık bir şekilde kontrol edip 2 rakibinden kurtardı. Altan, pasını altıpas üzerinde bekleyen Riberio'ya yerden çıkarttı. Bu futbolcunun bekletmeden sert şutu kaleci Tolga'nın yanından ağlara takıldı.

Rizespor, Riberio'nın golüyle Avni Aker'de skoru 3-1 yaparak farkı 2'ye indird.

Rizespor'da aynı dakika içinde golü atan Riberio yerini Zafer Biryol'a bıraktı.

70. dakika. Trabzon'da oyuna giren isim Hasan Üçüncü oldu. Kenara çekilen isim Tayfun Cora

75. dakika.
Maçta son bölümlere girildi. Trabzonspor'un Rize spor karşısındaki 3-1'lik üstünlüğü sürüyor. Bu dakikada Bordo-Mavili ekip Umut ile gole yaklaştı. Ceza sahasının dışından kaleyi yoklayan Umut'un sert şutu üst direği sıyırıp auta çıktı.

80. dakika. Trabzonspor 4. gole yine çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Sağdan Rize ceza sahasına sokulan Ceyhun, topu sola çekerek önün boşalttı. Rize savunmasında dengenin kaybolduğu anda sağ kanatta Gökdeniz bomboş kaldı. Ceyhun, yerden bir pasla bu futbolcuyu topla buluşturdu. Gökdeniz, sağ çarprazdan kaleci Gonzales ile karşı karşıya pozisyonda aşırtma bir vuruşla topu ağlara bırakmak istedi. Gökdeniz topu çok kaldırınca meşin yuvarlak direğin üzerinden auta çıktı.

83. dakika. Trabzon 4. golünü Ceyhun ile buldu. Soldan gelişen atakta Gökdeniz'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Umut topa basıp yere düştü. Bu futbolcunun ayaklarına seken meşin yuvarlak Gökdeniz'in önünde kaldı. Gökdeniz, arka tarafta bomboş pozisyondaki Ceyhun'u iyi gördü. Ceyhun, sert bir şut çıkarttı. Direğin içine çarpan meşin yuvarlak 4. kez Rizespor ağlarına takıldı.

Trabzon, Rizespor karşısında Ceyhun'un golüyle skoru 4-1 yaptı.

84. dakika. Trabzon'da Ceyhun golü attıktan sonra yerini Ömer Rıza'ya bıraktı.

88. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Rizespor maçın ikinci yarısında Trabzon kalesine çok adamla gitti. Baskı kurdu, golü de buldu. Fakat savunmasının arkasına kaçırdığı rakip forvetlerle çözüm bulamayınca kalesinde üst üste golleri gördü.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem maçın uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi

90+1. dakika. Trabzonspor 5. golünü Umut Bulut ile buldu. Sağdan Ferhat ceza sahasına ortasını yaptı. İyi yükselen Umut kafayı köşeye doğru vurdu. Kaleci Gonzales'in çıkartamadığı meşin yuvarlak 5. kez Rize ağlarına takıldı.

Trabzon, Umut Bulut ile Rize karşısında skoru 5-1 yaptı.

Maçın kalan kısa süresinde başka gol olmadı. Trabzonspor, seyircisiz oynanan karşılaşmada, sahaya teknik direktörsüz olarak çıkan Çaykur Rizespor'u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.


Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,650 µs