En Sıcak Konular

FB SEVILLA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

19 Şubat 2008 20:08 tsi
FB SEVILLA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

İSTANBUL - Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Samandıra Tesisleri'ndeki sahaların karla kaplı olması nedeniyle Dereağzı Tesisleri'nde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
     Tedavisi süren Deniz'in dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanı, yöneticiler Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım da izledi.
     Sarı-laciverli futbolcular, antrenmanın ardından Samandıra Tesisleri'nde kampa alındı.

JİMENEZ: FENERBAHÇE'Yİ ÇOK CİDDİYE ALIYORUZ
İSTANBUL - Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez, kendi sahasında önemli takımları yenen Fenerbahçe'yi ciddiye aldıklarını söyledi.
     Jimenez, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, Fenerbahçe'nin, kendi sahasında PSV Eindhoven, Inter ve CSKA Moskova gibi takımları yenmesinin kendisini şaşırtmadığını ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin şu anda bulunduğu konumu kimse onlara hediye etmedi. Fenerbahçe'yi bu yönden çok ciddiye alıyoruz'' dedi.
     Fenerbahçe karşısında yarın sadece defansif bir anlayışla oynamayacaklarını vurgulayan Jimenez, şöyle devam etti:
     ''Eleme maçında gol yemeden dönmek çok önemli, ama yarın gol yememek için defansif bir oyun anlayışı içinde olmayacağız. Ne kaleyi boşaltıp atak oynayacağız, ne de gol yememek için defansif oynayacağız. İkisi arasında denge kuracağız. Fenerbahçe'nin çok iyi bir defans bloku var. Rakibimiz güçlü bir ekip. Yarın biraz şansa da ihtiyacımız var. Buradan bir gol atıp gidersek, çok iyi olacak.''
     Jimenez, yarın zor bir sahada oynayacaklarını ifade ederek, ''Saha biraz fazla ıslak, ama şartlar iki ekip için de geçerli. Topu kendimizde tutarak açık yakalamaya çalışacağız. Şu anda kafamda ilk 11 netleşmiş değil. Önce bu akşamki antrenmanda zemini incelemek istiyorum. Oyuncularımın bu tür zeminde nasıl oynayacağına bakacağım ve ona göre kararlar alacağım'' diye konuştu.



Bu haber 447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,375 µs