En Sıcak Konular

SOYLU: TÜRKİYE BİR BOMBANIN ÜZERİNDE OTURUYOR

16 Şubat 2008 15:39 tsi
SOYLU: TÜRKİYE BİR BOMBANIN ÜZERİNDE OTURUYOR Türkiye bir bombanın üzerinde oturuyor ve bombanın pimi de ne yaptığını bilmeyen hükümet partisinin elinde.

ANKARA - DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti'nin izlediği politikayla, ''ülkeyi gerdiğini'' savunarak, ''Türkiye bir bombanın üzerinde oturuyor ve bombanın pimi de ne yaptığını bilmeyen hükümet partisinin elinde'' dedi.
     DP'li belediye başkanlarının iki gün sürecek istişare toplantısı Genel Başkan Süleyman Soylu'nun açış konuşmasıyla başladı.
     Soylu, DP'li belediye başkanlarının ''iktidarın baskıları nedeniyle faydacı bir yaklaşımla, iktidar partisinin sinesine sığınmak yerine haysiyetle, kıratın şerefini muhafaza ettiklerini'' söyledi.
     Bugün iktidar ve muhalefet partilerinin farklı hesaplarla siyaset yaptığını savunan Soylu, ''Bir tanesi 'aferin' bir tanesi de 'laik' desinler diye siyaset yapıyor. Ama bizim işimiz halkla, biz halk için, halka hizmet götürmek için kurulduk hala da bu yoldayız'' dedi.
     Soylu, belediye başkanlarının ''DP davasının erleri olduğunu'' belirterek, ''Bu partiyi iktidar yaparsam da sizlerle yapacağım, bu partide batarsam da sözlerle batacağım. Ama kararlılığım ve azmim bu partiyi belediye başkanlarımızla ve parti tabanımızla beraber yönetmek ve Türkiye'nin önüne yeni bir demokrasi hamlesi getirebilmektir'' diye konuştu.
     Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda halkın DP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu savunan Soylu, Meclis'teki bütün siyasi partilerin ve medyanın bir iki konuya takılıp kaldığını söyledi. Soylu, ''Türbanla yatıp, laiklikle kalkıyorlar. Halkın dertleri hiç kimsenin umurunda değil'' dedi.
     AK Parti'nin bugün merkezde ve belediyelerdeki uygulamalarıyla ''bir problem alanı'' olduğunu ileri süren Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''AKP, Türkiye'yi getirip bir bombanın üzerine oturtmuştur. Bu bomba patlayacaktır ve millet zarar görecektir. Bu milletin inançları, ekmeği zarar görecektir. Artık bir şey açıklığa kavuşmuştur; Türkiye AKP'yi, AKP de Türkiye'yi taşıyamıyor. AKP şımardıkça şımarmıştır. Milletin kendilerine verdiği desteğin sonsuz bir destek olduğunu zannetmekte, Türkiye'yi gerdikçe germektedirler. Türkiye bir bombanın üzerinde oturuyor ve bombanın pimi de ne yaptığını bilmeyen hükümet partisinin elinde. Ne olacak bu memleketin hali? Bir söz var, diken battığı yerden çıkar. Memleketin bu durumlara düşmesinin nedeni DP'nin hadiseye el koyamamış olmasıdır. Meydanda biz olmadığımız için bu felaketler milletimizin başına gelmektedir. Mühür Süleyman'da, ehil ellerde olmadığı için bunlar milletimizin başına gelmektedir.''


Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,479 µs