En Sıcak Konular

ARİS TT BANK: 88 - FENERBAHÇE ÜLKER: 96

14 Şubat 2008 22:59 tsi
ARİS TT BANK: 88 - FENERBAHÇE ÜLKER: 96 Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (E) Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın Aris TT Bank takımını 96-88 yendi.

ANKARA - Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (E) Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın Aris TT Bank takımını 96-88 yendi.
     Selanik kentindeki Alexandrion Spor Salonu'nda oynanan maça, Oğuz savaş ve Ömer Onan'ın basketleriyle iyi başlayan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 14-10 önde tamamladı. Ömer Aşık'ın da etkili oynamaya başlamasıyla sarı-lacivertli takım ilk periyodu 29-21 önde bitirdi.
     İkinci periyodun ilk dakikalarında faul problemi yaşayan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü de rakibe kaptırsa da skor üstünlüğünü koruyarak maçın 15. dakikasını 37-32 önde geçti.
     Messey ve Washington'un etkili oyunu sonucu ilk devrenin son dakikalarında oyunu dengeleyen Aris'e, Solomon ve White ile cevap veren sarı-lacivertliler, devre arasına 50-43 önde girdi.
     Karşılaşmada alan savunmasıyla etkili olmaya çalışan Fenerbahçe, ikinci yarının ilk dakikalarında da üstünlüğü rakibine bırakmayarak 22. dakikaya kadar en farklı skora ulaştı: 55-43
     Semih ve Kinsey ile etkili olan Fenerbahçe, 3. periyodun ilk 5 dakikasını 64-51 önde tamamlarken, 3 sayılık atışlarla farkı azaltmaya çalışan Aris'e, Ömer ve Solomon'un etkili oyunu ile cevap vererek, karşılaşmanın son çeyreğine 10 sayı farkla önde geçti: 70-60
     Maçın genelinde olduğu gibi, Solomon ve Preldziç'in iyi oyunu ile son periyotta da rakibine karşı üstünlüğünü kaybetmeyen Fenerbahçe Ülker, Aris'i 96-88 yenerek, ULEB Avrupa Ligi'ne deplasman galibiyeti ile başladı.

Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,069 µs