En Sıcak Konular

HEYETE, SABANCI CİNAYETİYLE İLGİLİ BELGELER SUNULDU

13 Şubat 2008 19:58 tsi
HEYETE, SABANCI CİNAYETİYLE İLGİLİ BELGELER SUNULDU Sabancı cinayetiyle ilgili görüntülerin de izlettirildiği heyete, cinayetle ilgili bazı CD'ler ve Fehriye Erdal konusunda bilgiler verildiği kaydedildi.

İSTANBUL - Terörist Fehriye Erdal'ın, Sabancı Holding Otomotiv Grubu Başkanı Özdemir Sabancı cinayetiyle ilgili yargılamasının ön hazırlıklarını sürdüren Belçikalı heyet, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı ile görüştü.
     Belçika Federal Başsavcılığına bağlı Brugge Hukuk Mahkemesinin, Özdemir Sabancı cinayeti ve Fehriye Erdal'a ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldikleri belirtilen sorgu hakimi Christine Pettiez, savcı Anne Fransen ve 2 emniyet müdüründen oluşan 4 kişilik heyet ile Belçika Konsolosluğunda görevli 2 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı ile görüştü.
     Yaklaşık 3 saat süren görüşmede, Çolakkadı'nın yanı sıra İstanbul Cumhuriyet Savcıları Selim Berna Altay, Cihan Kansız, Fikret Seçen ile terör örgütü DHKP/C konusunda uzman bir Türk emniyet görevlisi de hazır bulundu.
     Görüşmede heyete, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve terör örgütü DHKP/C'nin elebaşılarından Ercan Kartal'ın da sanık olarak bulunduğu dava dosyasındaki Özdemir Sabancı cinayetine ilişkin belgeler ile Fehriye Erdal yönünden bu cinayete ilişkin yürütülen soruşturmalarla ilgili dokümanların yer aldığı 5 klasör sunulduğu öğrenildi.
     Sabancı cinayetiyle ilgili görüntülerin de izlettirildiği heyete, cinayetle ilgili bazı CD'ler ve Fehriye Erdal konusunda bilgiler verildiği kaydedildi.


Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,793 µs