En Sıcak Konular

Cildin Ana İksiri

25 Mart 2023 00:21 tsi
Cildin Ana İksiri Güzellik uzmanı Dilay Şahin, yanlış estetik uygulamalar, kimyasal maddelerin cilde enjekte edilmesi gibi sorunlarla meydana gelen cilt hastalıkları ve doğru cilt bakımı hakkında konuştu.

CİLT UZMANI VE EĞİTMEN DİLAY ŞAHİN’DEN CİLT BAKIMI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR


Kolejen ip uygulamasıyla dünyada bir ilke imza atan ünlü iş kadını Dilay Şahin, son dönemde yanlış cilt bakım uygulamaları sonucu artan cilt hastalıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, “Cilt kanseri ve başka cilt hastalıklarının önüne geçmek için doğal yöntemleri kullanmalıyız. Kimyasal uygulamalar, kalıcı dolgu gibi doğruluğu olmayan yöntemler cilt sağlığını olumsuz yönde etkiliyor.” dedi.

Başarısını 44 ülkeye taşıyan ünlü iş kadını güzellik uzmanı Dilay Şahin, yanlış estetik uygulamalar, kimyasal maddelerin cilde enjekte edilmesi gibi sorunlarla meydana gelen cilt hastalıkları ve doğru cilt bakımı hakkında konuştu.

Şahin, kalıcı dolgu gibi uygulamalarla cilde enjekte edilen maddelerin ciltte erimediğini ve çıkarılmak istendiğinde vücutta başka deformasyonlara neden olduğunu belirterek başta cilt kanseri olmak üzere birçok cilt rahatsızlığına neden olduğunu belirtti.

Son dönemde en çok konuşulan konulardan biri olan botoks hakkında da açıklamalarda bulunan Şahin, botoks uygulamasıyla birlikte mimik kaslarının zamanla kullanılamadığını ve ifadesiz yüz hatlarının ortaya çıktığını ifade etti.

Dilay Şahin, dünyada bir ilke imza attığı kolejen ip uygulamasıyla cildin doğal görünümü bozmadan ve herhangi bir kimyasal işleme gerek duymadan tamamen cildin ihtiyacı olan ana madde kolejen ile sağlıklı bir cilde herkesin sahip olabileceğini sözlerine ekleyerek “Cildin genç ve diri kalması tamamen vücudumuzdaki kolajen üretimiyle ilgilidir. Yaş geçtikçe azalan kolajen üretimini cilde geri kazandırmak temel hedef. Bu yüzden kolej ip uygulamasıyla mimik kaslarına da zarar vermeden ve herhangi bir enjeksiyon işlemi uygulamadan cildi sağlıklı görünüme kavuşturuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için düzenli bakımın beslenme tarzı ve stres yönetimiyle de desteklenmesi gerektiğini söyleyen Şahin, cildi düzenli olarak temizleyerek kir ve yağlardan olabildiğince arındırmak gerektiğini de hatırlattı.



Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,599 µs