En Sıcak Konular

FELDKAMP: TUR ŞANSIMIZ EŞİT

12 Şubat 2008 18:01 tsi
FELDKAMP: TUR ŞANSIMIZ EŞİT Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları Bayer Leverkusen ile şansların eşit olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları Bayer Leverkusen ile şansların eşit olduğunu söyledi.
     Feldkamp, her iki takımın da turu geçmek istediğini kaydederek, ''İki ekip de istekli ve birbirlerine karşı oynamaktan memnunluk duyuyor. Şanslar eşit diye düşünüyorum ama ilk maçı deplasmanda oynamayı tercih ederdim'' dedi.
     İki maçlık bir eleme turu oynayacaklarını vurgulayan Alman teknik adam, ''Bu nedenle de taktik yönden düşünceler bu maçı etkileyecek. İkinci maçın sonunda penaltılar veya uzatmalar da olabileceğini düşünerek, şimdiden taktik yönden her şeyi yapmak gerek'' ifadesini kullandı.
     Feldkamp, ''Yarınki maçta farklı bir sistemle mi oynayacaksınız'' sorusu üzerine de şunları kaydetti:
     ''Buna 'hayır' diyebilirim. Rakibimiz de değişik oynayacaktır. Rövanşı olacağı için onların harakiri yapacağını sanmıyorum. Bu tür maçlarda otomatikman ikinci maçı da düşünüyorsunuz. Örneğin Fenerbahçe maçının son 15 dakikasında ne kadar kazanmak istesem de gol yememeyi düşündüm.
     Hedeflerimizden biri gol yememek olacak. Benim futbol anlayışımda gol yememek ve rakibe pozisyon vermemek vardır. Böyle olunca, gol bulmak daha kolaylaşır. Kendi sahanızda rakibin kontrataklarına izin verirseniz, bu bazen kötü sonuçları beraberinde getirir.''
     Feldkamp, rakiplerinin, Almanya birinci liginde yaptığı sürprizlerle dikkati çektiğini belirterek, ''Rakibimiz çok iyi durumda ama kimse korktuğumuzu düşünmesin. Kimseden çekinmiyoruz'' dedi.
     Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun, Alman futbolunda düşüş olduğunu ve Galatasaray'a bu ülkeden sadece Bayern Münih'in rakip olabileceğini söylemesine tepki gösterdi.
     Feldkamp, bu konunun, Türkiye'de eksikliğini hissettiği tek konu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Buradaki insanların kendini büyük görmesi, diğerlerini küçümsemesi anlayışına neden olan kişiler gazeteciler. Belki bu çok hoş değil, özür dilerim ama bu gerçeği söylemem lazım. Alman futbolu ile Türk futbolu arasındaki en büyük fark bu.''


Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,372 µs