En Sıcak Konular

Erdoğan, Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı

16 Nisan 2022 14:29 tsi
Erdoğan, Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’daki Phaselis Tüneli açılışına video konferansla katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Son eserimiz Phaselis tünelinin Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Akdeniz sahil yolu zerindeki bu tünel Antalya'nın batısındaki ilçeleriyle ulaşımına büyük kolaylık sağlayacaktır. Ülkemizin en önemli sebze yetiştirme merkezlerinden olan bu bölgemizden çıkan ürünler kolayca diğer şehirlerimize ulaştırabilecektir.

 Kumluca, Kemer gibi ilçelerimizin Antalya şehir merkezi ile ulaşımları daha hızlı ve daha güvenli hale gelecektir. İftihar edilecek alanların başında ulaştırma gelmektedir. Yurdun dört bir tarafını yeniden inşa ettiğimiz, geliştirdiğimiz yollarla, hava alanlarıyla donattık.

Sadece vakit ve akaryakıt ile 31 milyon lira kazandıracak, karbonda 1.8 ton azaltım sağlayacaktır.Salgın ve savaş krizlerinin ortasında yatırımıyla, ihracatıyla büyüyen bir Türkiye fotoğrafına sahip olmamızı bu altyapıya borçluyuz.

Türkiye'nin büyük kalkınma hamlesi sayesinde şehirlerimizin her biri cumhuriyet tarihinde yapılanların toplamının 5-10 katı hizmetlere kavuşmuştur. Eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinin görüleceği alanların başında ulaştırma gelmektedir. Ülkemizin dört bir yanını otoyol, tren hatları ve havalimanlarıyla donattık. Ulaştırma ve Haberleşme 2053 vizyonuyla tüm bu alanlarda ülkemizi önümüzdeki 30 yıllarda çıkaracağımız seviyeyi de milletimizle paylaştık.

Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız. Altyapıları köhneyen gelişmiş ülkelerle yarışabilecek, çoğu alanda da geçebilecek imkanlara sahibiz.

 Enflasyonun da boynunu kırdığımızda artık hedeflerimize ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Dünyanın tamamında daha fazlasıyla yaşanan sıkıntıları sanki sadece Türkiye'ye mahsus gibi göstermeye çalışanların niyeti milletin derdini dile getirmek değil, küresel senaryoların borazanlığını yapmaktır.

Ekonomik zorluklar üzerinden milletimizin moralini bozacak, siyasi mühendislik hesaplarıyla ülkenin rotasını değiştirecek her türlü oyunu sergiliyorlar."

Hibya Haber Ajansı



Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,091 µs