En Sıcak Konular

Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta geride kaldı

4 Nisan 2022 13:20 tsi
Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta geride kaldı Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta heyecanı sona erdi.

Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta geride kaldı

Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta heyecanı sona erdi.

Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta heyecanı sona erdi. Ligde bu hafta oynanan maçlarda 28 kez gol sevinci yaşanırken yalnızca iki ev sahibi takım galip geldi.

Süper Lig yarışı devam ediyor 

Ligde lider MKE Ankaragücü, konuk ettiği Eyüpspor'a 3-2 kaybetse de 59 puanla zirvedeki yerini korudu. Eyüpspor ise zorlu karşılaşmadan galip gelerek maç fazlasıyla 49 puanla 4. sıraya yükseldi. 

İkinci sıradaki Bereket Sigorta Ümraniyespor haftanın açılış maçında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 56 yaptı ve gelecek hafta lider ile oynayacağı karşılaşma öncesinde farkı 3'e indirdi. Tuzlaspor, 12. sırada yer alırken, İstanbul ekibi 35 puanla düşme hattından 2 puan farkla ayrıldı.

Royal Hastanesi Bandırmaspor, deplasmanda Yılport Samsunspor'u 1-0 yenerek puanını 52 yaptı. Böylece  Royal Hastanesi Bandırmaspor, 3. sıradaki yerini korudu. Bandırmaspor, kazanarak ilk 2 sıradan Süper Lig'e yükselme yarışına devam ediyor. Samsunspor ise play-off'lara kalma adına önemli bir kayıp yaşadı. Karadeniz ekibi 42 puanla 7. sırada kaldı. 

İstanbulspor, konuk ettiği Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalırken puanını 48 yaptı. İstanbul temsilcisi 5. sıradaki yerini korudu. Gençlerbirliği ise kritik bir puan alarak puanını 35'e çıkardı. Ankara takımı, 14. sırada yer aldı. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda 18. ve son sıradaki Balıkesirspor'u 5-1 yenerek 47 puanla 6. sıradaki yerini bay geçeceği haftanın öncesinde korudu. Balıkesirspor ise 11 puanda kaldı ve ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı. 

Ligde kalma mücadelesi 

Ankara Keçiörengücü, konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yenerek 38 puana ulaştı ve bir basamak yükseldi ve 10. sırada yer aldı. Bursaspor ise 28 puanla 18. sırada düşme hattında kaldı. 

Altaş Denizlispor, deplasmanda Kocaelispor'u 5-1 yendi ve 33 puanla aynı puana sahip rakibini geçerek 16. sıraya yükseldi. Kocaeli ekibi ise 17. sıraya geriledi. 

Altınordu ise sahasında Adanaspor'u 2-0 yenerek puanını 34 yaptı. Düşme hattından çıkan İzmir ekibi 15. sırada kendine yer buldu. Adana ekibi ise 38 puanla 9. sırada bulunuyor. 

Manisa FK deplasmanda Beypiliç Boluspor'u 2-1 yenerek puanını 40 yaptı ve 8. sıraya çıktı. Haftayı puansız kapatan Boluspor topladığı 35 puanla 11. sırada yer aldı. 

Nasadoge Menemenspor haftayı bay geçerken 35 puanla bir basamak geriledi ve 13. sırada kendine yer buldu.


Hibya Haber Ajansı



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,259 µs