En Sıcak Konular

SAĞLAM: GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARACAĞIZ

11 Şubat 2008 19:08 tsi
SAĞLAM: GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARACAĞIZ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçının kendileri için iyi geçmediğini, kaybettikleri bu karşılaşmadan gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi.

 İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçının kendileri için iyi geçmediğini, kaybettikleri bu karşılaşmadan gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi.
     Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanın başında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Kayserispor yenilgisinin nedenlerini bildiklerini kaydeden Sağlam, ''Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp, bundan sonraki dönemde avantaja çevirmeliyiz. Artık ligin boyu kısaldığı için, bundan sonraki puan kayıpları önemli hale geldi. Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz'' dedi.
     Önlerinde, galibiyet serisine başlamak için güzel fırsatlar bulunduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, ''Bu nedenle Ankaraspor maçı çok önemli. Kazanmak, iyi mücadele etmek ve yeniden seriye başlamak istiyoruz. Bu galibiyet serisinin içine Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını eklemek amacındayız. Fenerbahçe maçına kadar da ligde yeniden şampiyonlukta iddialı duruma gelmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
     Sağlam, ligde bundan sonra kolay maçın olmayacağını da ifade ederek, her maçı, ayrı bir önem vererek değerlendireceklerini kaydetti.
     Liderle aralarında 5 puan fark bulunduğunun hatırlatılması üzerine, siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''Kalan 13 haftada 39 puan var. 39 puan içinde 5 puanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu farkın kapanmayacağına inanmıyorum. Yeter ki gereksiz puanlar kaybetmeyelim'' dedi.

"BAYAN TAKIMI GİBİ FUTBOL OYNANIYOR"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kayserispor'a 2-0 yenilen futbol takımının teknik kadrosunun ve futbolcularının bundan sonraki maçlarda dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
Erdoğan, herkesin, aldığının karşılığını bir gün vermek mecburiyetinde olduğunu belirterek, "Çekirge, atlayışlarını bitirmiştir. Beşiktaş teknik kadrosu ve futbolcusu, dişini tırnağına takmadığı takdirde netice hüsrandır" dedi.
Futbolculara eleştirilerini sürdüren asbaşkan Erdoğan, "Bayan takımı gibi futbol oynanıyor. Çaba ve mücadele yok. Herkes antrenman maçında oynar gibi sahaya çıkıyor. Sanki kilo vermeye gelmişler" dedi.
Levent Erdoğan, takımın aklını başına toplamadığı takdirde şampiyonluğun da hayal olabileceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ'TA ANKARASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Beşiktaş, Ankaraspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
     Antrenmana, sakatlıkları bulunan Bobo, Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Cisse ile izin alıp ülkesine giden Gordon Schildenfeld katılmadı. Kayserispor maçında yüzüne top gelen Holosko ise takımdan ayrı çalıştı ve koşu yaptı. Cisse ve Holosko'nun yarından itibaren takımla birlikte çalışacakları bildirildi.
     Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.



Bu haber 375 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,062 µs